Οργάνωση γκαρνταρόμπας: 5 κομμάτια που χρειάζεται να αφαιρέσεις από αυτήν τώρα

Η οργάνωση γκαρνταρόμπας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά έχουμε όλους τους τρόπους για να το κάνεις σωστά.

Elle 18 Μαρ. 23
Οργάνωση γκαρνταρόμπας: 5 κομμάτια που χρειάζεται να αφαιρέσεις από αυτήν τώρα

Θα συμφωνήσουμε όλες πως το πρότζεκτ “οργάνωση γκαρνταρόμπας” δεν είναι πάντα μία πολύ εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να σκεφτείς καλά την οργάνωσή της, ώστε να βρίσκεις εύκολα και άμεσα ό,τι θέλεις, αλλά και να καταφέρεις να την κρατάς περιποιημένη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις συχνά εκκαθαρίσεις και να απομακρύνεις όλα τα κομμάτια που δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σου. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε πέντε κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ που σίγουρα δεν πρέπει να βρίσκονται στη συλλογή σου.

#1 Ρούχα που δεν είναι στο σωστό νούμερο

Κάποια στιγμή στη ζωή μας, καθεμία από εμάς έχει αγοράσει κάποιο ρούχο με σκοπό να το φορέσει όταν χάσει εκείνα τα λίγα κιλά που επιθυμεί ή έχει στη γκαρνταρόμπα της παλιά ρούχα που δεν της κάνουν πλέον, τα κρατά όμως για εκείνη τη στιγμή που θα της χωρούν. Εάν θέλεις να ανοίγεις τη ντουλάπα σου και να βρίσκεις εύκολα τι θα φορέσεις, θα πρέπει να αποχωριστείς όλα αυτά τα ρούχα. Δώρισέ τα ή πήγαινέ τα για ανακύκλωση. Ο στόχος είναι να έχεις στη διάθεση σου ρούχα που είναι στο νούμερό σου και μπορείς να φορέσεις ανά πάσα στιγμή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

#2 Ρούχα που είναι φθαρμένα

Εξίσου σημαντικό είναι να αφαιρέσεις από τη συλλογή σου ρούχα που είναι φθαρμένα. Κάποια από αυτά μπορεί όντως να διορθωθούν, κάποια άλλα όμως όχι. Αφαίρεσέ τα και τοποθέτησε τα σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης. Δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σου.

#3 Ρούχα με συναισθηματική αξία

Εντάξει, όλοι έχουμε εκείνο το φόρεμα που φορούσαμε σε μία πολύ σημαντική στιγμή μας και δεν θέλουμε να αποχωριστούμε.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT