2 κουρέματα που ταιριάζουν άψογα σε γκρίζα μαλλιά

Και με τις δυο επιλογές το αποτέλεσμα θα κάνει τους πάντες να θαυμάζουν τα γκρίζα σου μαλλιά.

Νίνα Μουσούρη 20 Απρ. 24
2 κουρέματα που ταιριάζουν άψογα σε γκρίζα μαλλιά

Mπορεί στο παρελθόν να κάναμε τα πάντα για να κρύψουμε τις πρώτες λευκές τρίχες που έκαναν την εμφάνισή τους, όμως τα τελευταία χρόνια τα “ grey hair” αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτό μας αρέσει πολύ. Ωστόσο, είτε έχουμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε το trend, βάφοντας τα μαλλιά μας γκρι, είτε έχουμε αφήσει απλά το φυσικό γκριζαρισμένο χρώμα, είναι απαραίτητο για να μην χάσουμε το στυλ μας να στοχεύσουμε και στο κατάλληλο κούρεμα που θα αναδείξει το look μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που αναζητήσαμε και βρήκαμε 2 κουρέματα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα γκρίζα μαλλιά. Κράτα σημειώσεις…

κουρέματα

Κλασικό καρέ κούρεμα

Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια απόλυτα κομψή και διαχρονική επιλογή που δεν χάνει την αξία της όσα χρόνια και αν περάσουν. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, διαλέγοντας ένα ίσιο, κλασικό καρέ κούρεμα είναι βέβαιο ότι μπορούμε να δώσουμε ακαταμάχητο τύπο στα γκρίζα μας μαλλιά. Μάλιστα το ακριβές μήκος το καθαρίζουμε εμείς, ενώ για πιο stylish εφέ μπορούμε να επιλέξουμε να κόψουμε και αφέλειες. Σε κάθε περίπτωση απλά το μυστικό είναι να στοχεύσουμε σε ένα ίσιο τελείωμα.

κουρέματα

Φιλαριστά μαλλιά

Eπειδή πολλές από εμάς, ανεξάρτητα από το χρώμα, δεν μπορούμε με τίποτα να διανοηθούμε ότι θα κόψουμε τα μαλλιά μας, αν επιθυμούμε να διατηρήσουμε μακριά τα grey hair μας και να μην υποκύψουμε σε ένα bob κούρεμα, η ιδανική λύση είναι να στραφούμε στο φιλάρισμα. Η επιλογή των layers μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε το μήκος που επιθυμούμε, προσφέροντας ταυτόχρονα όγκο και κίνηση στα μαλλιά μας.

Beauty Note: Και στις δυο περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μην παραλείπουμε το styling για να αναδείξουμε τόσο το γκρίζο χρώμα, όσο και για να δώσουμε στα μαλλιά μας το περιποιημένο στυλ που πρέπει.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT