4 χτενίσματα που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια

Αυτές οι επιλογές θα σου εξασφαλίσουν το hair-look των ονείρων σου!

Νίνα Μουσούρη 26 Ιαν. 24
4 χτενίσματα που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια

Ξέρουμε καλά ότι κάθε τύπος μαλλιών είναι διαφορετικός. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που για κάθε μια υπάρχουν διαφορετικά χτενίσματα, κουρέματα και ρουτίνες περιποίησης που λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες μας προκειμένου να έχουμε το hair-look που επιθυμούμε . Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το κεφάλαιο των λεπτών  μαλλιών. Ναι, πολλές από εμάς έχουμε να διαχειριστούμε τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών. Ωστόσο, ύστερα από ατελείωτες ώρες beauty πειραματισμών, βρήκαμε το μυστικό για να χαρίσουμε στα μαλλιά μας extra όγκο.

Το μυστικό, πέρα από την απαραίτητη φροντίδα που δεν ξεχνάμε ποτέ, βρίσκεται στο σωστό κούρεμα καθώς η κατάλληλη επιλογή στο haircut και το χτένισμα μπορούν  να κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται τρεις φορές πιο πλούσια. Ποιες είναι, λοιπόν, οι επιλογές που πρέπει να στραφείς; Κάνε scroll και κράτα σημειώσεις…

Ηalf up, half down

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αυτό το hairstyle  δίνει ξεκάθαρα  την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών. Στη ουσία δημιουργούμε ένα ponytail με ένα μέρος των μαλλιών μας, στην κορυφή της κεφαλής και σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα μαλλιά που έχουμε αφήσει ελεύθερα δίνεται η εντύπωση του extra όγκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Femme Fatale (@onparledemode)

Χωρίστρα στο πλάι

Μια πλάγια χωρίστρα στα μακριά και πιο λεπτά μαλλιά μπορεί να κάνει τις ρίζες να φαίνονται πολύ πιο γεμάτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Layers στο άκρες του προσώπου

Προκειμένου να κάνoυμε τα λεπτά μας μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, ένα κούρεμα με layers που πλαισίωνουν το προσώπο είναι ιδανικό καθώς μπορούμε να κάνουμε hairstyles που δίνουν περισσότερο όγκο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wendy Swan (@wendyswan)

 

Embrace natural texture

Για να δώσουμε την ψευδαίσθηση όγκου είναι σημαντικό να «αγκαλιάσουμε» την φυσική υφή των μαλλιών μας. Ψεκάζοντας με ένα προϊόν για extra όγκο στις ρίζες, όταν τα μαλλιά μας είναι λίγο νωπά, φορμάρουμε βάζοντας ένα μέρος τους πίσω από τα αυτιά μας και τα υπόλοιπα τα στεγνώνουμε με αέρα. Όταν στεγνώσουν τα ανακινούμε με τα δάχτυλα και έτσι ενισχύστε τη φυσική υφή και την κίνηση των μαλλιών μας.

Beauty Note: Τα χειρότερα λάθη στο styling για τα λεπτά μαλλιά είναι η χρήση βαρύ conditioner ή βαριά λάδια. Αυτά όχι μόνο θα κάνουν μια πιο λεπτή υφή να φαίνεται λιπαρή γρήγορα, αλλά θα βαρύνουν τα μαλλιά και θα εμποδίσουν τις δυνατότητές τους για ένα ογκώδες, χνουδωτό φινίρισμα ανεξάρτητα από το πόσο πετυχημένο είναι το χτένσιμά μας.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT