5 δροσερά, αντηλιακά νερά, ιδανικά για όσους αντιπαθούν τα αντηλιακά

Τα αντιηλιακά με υφή νερού αποτελούν το απόλυτο σύμμαχο προστασίας κατά της ηλιακής ακτινοβολίας.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 28 Μαΐ. 22
5 δροσερά, αντηλιακά νερά, ιδανικά για όσους αντιπαθούν τα αντηλιακά

Βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και κάπως έτσι η παραλία ξεκινά να αποτελεί το απόλυτο spot μας. Και, ναι, μπορεί οι ώρες που περνάμε στη θάλασσα να είναι μαγικές, ωστόσο πρέπει πάντα να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές κατά την έκθεση μας στον ήλιο. Οι λόγοι είναι ευνόητοι φυσικά. Η ακτινοβολία είναι αρκετά επιβλαβής για το δέρμα μας και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Όσο και αν λαχταρούμε να αποκτήσουμε το sunkissed χρώμα του καλοκαιριού, στην προστασία της επιδερμίδας δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις.

Η χρήση SPF είναι απαραίτητη και μάλιστα, το αντιηλιακό είναι ένα από τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούμαι κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, πόσο μάλλον τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, που η επαφή μας με τον ήλιο είναι ακόμα πιο συχνή και έντονη. Οι ακτίνες του ήλιου έχουν καταστροφικές συνέπειες στην υγεία του δέρματός μας. Ο πρώτος και σημαντικότερος κίνδυνος είναι ο καρκίνος της επιδερμίδας. Επιπλέον όταν είμαστε εκτεθειμένες στον καυτό ήλιο μειώνεται η έκκριση κολλαγόνου, χάνεται η ελαστικότητα, δημιουργούνται πανάδες και λεπτές γραμμές.

Όπως καταλαβαίνεις ένα καλό αντιηλιακό, το οποίο θα εμποδίσει τις βλαβερές συνέπειες των UNA και UVB ακτινών του ήλιου, είναι ιδανικός σύμμαχος προστασίας και ομορφιάς. Μάλιστα, οι νέες φόρμουλες και η καινοτόμα σύνθεση των αντηλιακών προσφέρουν προστασία και αναζωογόνηση στο δέρμα μας. Έτσι, ακόμα και αν δεν σου αρέσουν οι υφές του αντιηλιακού σε κρέμα ή τα λάδια, θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα αντιηλιακά σε μορφή νερού. Απορροφώνται αμέσως, μας χαρίσουν προστασία από τον ήλιο και παράλληλα νιώθουμε φρεσκάδα.

5 αντιηλιακά spray με υφή νερού:

 

 Idéal Soleil Protective Solar Water Spf30, Vichy.

Sun Care Water Mist Spf50+, Clarins.

 Sun Protective Water Spf50,Lancaster.

προστασία

Αντιηλιακό Spray με υφή νερού Spf30, Ambre Solaire, Garnier.

Waterlover Sun Mist Spf30, Biotherm.

Cover photo: @jamienkidd

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: