Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023

Ποιο από τα παρακάτω κουρέματα είναι το δικό σου αγαπημένο.

Elle 04 Ιουν. 23
Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023

Ένα καλό κούρεμα δεν είναι απλά ένα όμορφο αξεσουάρ, είναι το απόλυτο mood booster, αφού όχι μόνο μπορεί να κάνει το outfit σου να δείχνει πιο stylish, αλλά και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Με τις τάσεις όμως να έρχονται και να φεύγουν είναι δύσκολο να μένεις up to date σχετικά με όλα τα τελευταία trendy στιλ. Εμείς είμαστε εδώ! Κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τα 5 πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023, εκείνα που έχουν δηλαδή τις περισσότερες αναζητήσεις -μέχρι στιγμής τουλάχιστον:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα 2023

1. Wolf cut: 60.500 μηνιαίες αναζητήσεις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Πρόκειται για τη μοντέρνα εκδοχή του κλασικού shag. Είναι ακόμα πιο φιλαριστό κι ανεπιτήδευτο από το αγαπημένο cut των ’70s, ενώ ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Είναι ένα από τα αγαπημένα κουρέματα του TikTok με περισσότερες από 2,3 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ έχει λατρευτεί κι από πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Jenna Ortega, Miley Cyrus, Kaia Gerber, Billie Eilish και Keke Palmer. Για το styling του απλά επιστράτευσε ένα sea salt spray.

2. Butterfly haircut: 14.800 μηνιαίες αναζητήσεις

Το TikTok famous butterfly cut είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κουρέματα του 2023. Χαρακτηρίζεται από πολλά κοντά layers γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, που επιτρέπουν στα υπόλοιπα μαλλιά να μαζευτούν πίσω ώστε το κούρεμα να μπορεί να δείχνει πιο κοντό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο θετικό αυτού του κουρέματος είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε τύπο μαλλιών.

3. Mullet haircut: 14.700 μηνιαίες αναζητήσεις

Αν και πρόκειται για μία τάση, που νομίζαμε ότι αφήσαμε στο 2020, το mullet cut, δηλαδή η σύγχρονη μοϊκάνα εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αναζητήσεων κάθε μήνα. Το edgy αυτό κούρεμα χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα, μακρύ μήκος πίσω και πιο κοντό μπροστά. Love it or hate, είναι τάση.

Μάθε ποια είναι τα υπόλοιπα περιζήτητα κουρέματα στο MissBloom.gr

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT