Αυτή η απόχρωση μαλλιών αναμένεται να είναι “huge” τάση τον χειμώνα του 2024

Οι αμέτρητες αναφορές στα social media υποδηλώνουν ότι αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Νίνα Μουσούρη 21 Νοε. 23
Αυτή η απόχρωση μαλλιών αναμένεται να είναι “huge” τάση τον χειμώνα του 2024

Πλέον το γνωρίζουμε καλά: κάθε σεζόν φέρνει μαζί της και νέες τάσεις που μας “κλείνουν” το μάτι και μας προσκαλούν να τις δοκιμάσουμε για να ανανεώσουμε τα looks μας. Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στα fashion trends. Για όλες εμάς τις beauty lovers, το παιχνίδι της ανανέωσης περιστρέφεται γύρω από το μανικιούρ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Κάπως έτσι, λοιπόν, όσον αφορά τα hair-looks μας, καθώς έχουμε ήδη τονίσει ότι τα κοντά κουρέματα, αλλά και το “cowboy cooper χρώμα είναι “must try” επιλογές , τώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για μια νέα απόχρωση μαλλιών, την οποία θα δούμε να πρωταγωνιστεί έντονα τον χειμώνα του 2024. Ποια είναι; Ο λόγος για το “tedy bear blonde”, όπου, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, πρόκειται για ένα χρώμα που θυμίζει την ζεστή, απαλή, χρυσαφένια απόχρωση που έχει ένα λούτρινο αρκουδάκι. Με λίγα λόγια και για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε η συγκεκριμένη απόχρωση κινείται ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό.

@jennapeluso Im gonna go crazy over this one 🥺😍🤤🧸 #fyp #foryoupage #hairtransformationsoftiktok #hairtok #pittsburghhair #blondehighlights #hairtransformation #teddybearhair #livedinhair #redkenprotok ♬ exes – Tate McRae

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο “ tedy bear blonde” χρώμα

Ναι, θα μπορούσε άνετα να παρομοιαστεί με τη bronde τάση. Έτσι για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ο hair expert μας συνδυάζει διακριτές ανταύγειες σε ξανθό και καστανό χρώμα. Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πρόκειται για μια αλλαγή, η οποία μπορεί να υποστηριχτεί τόσο από ξανθές όσο και από μελαχρινές. Αυτό που έχουμε να κάνουμε απλά είναι να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας.

Beauty: Για να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που έχουμε στο μυαλό μας θα βοηθούσε πολύ να δείξουμε στον κομμωτή μας, μια φωτογραφία με το χρώμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα σημεία που θα γίνουν οι ανταύγειες παίζουν σημαντικό ρόλο για να έχει το τελικό hair-look, διάσταση. Συγκεκριμένα, ο hair expert μας θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο στεφάνι και στις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό μας.

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: