Αυτό είναι το χρώμα στο μακιγιάζ που θα είναι παντού το 2024

Επιλέγοντας αυτή την απόχρωση τα stylish και φρέσκα beauty looks, είναι μονόδρομος.

Νίνα Μουσούρη 03 Οκτ. 23
Αυτό είναι το χρώμα στο μακιγιάζ που θα είναι παντού το 2024

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει παραλάβει τη “fashion σκυτάλη” το Παρίσι, όμως παρακολουθώντας όλες αυτές τις εβδομάδες, εμείς οι beauty lovers, όσον αφορά το μακιγιάζ, καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: Πέρα από τα natural makeup looks, που επικεντρώνονται στη φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας, το μπλε χρώμα και συγκεκριμένα ένα υπέροχο blue smoky eye για το 2024 θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς απλά, είναι να βρούμε την αγαπημένη μπλε απόχρωση που θα ταιριάξει άψογο με τον τόνο της επιδερμίδας μας και το χρώμα των ματιών μας.

μακιγιάζ

Τα steps για ένα επιτυχημένο μπλε smokey

Ακόμα και αν νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό smokey σε μια σαγηνευτική απόχρωση του μπλε, τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φανταζόμαστε. Εφαρμόζουμε τη σκιά της επιλογής μας σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο, τραβώντας και προς την εξωτερική πλευρά σαν να θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα cat-eye και στη συνέχεια, απλώς δημιουργούμε μια γραμμή μαύρου eyeliner. Προσθέτουμε αρκετή mascara για να τονίσουμε extra το βλέμμα μας και είμαστε πανέτοιμες.

Beauty tip: Η διάσημη makeup artist, Sofia Tilbury, αποκάλυψε στο Ellle France ότι για να έχουμε ένα super επιτυχημένο μπλε eye-look, το μυστικό είναι να στοχεύσουμε στην ισορροπία. Πώς ακριβώς θα το κάνουμε αυτό; Δίνουμε έμφαση στην απόλυτα ενυδατωμένη και φρέσκια επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας απλά ένα καλό προϊόν ενυδάτωσης και ένα multiuse concealer για ομοιόμορφο τόνο στα σημεία που χρειάζεται, και κρατάμε τα χείλη σε nude τόνους. Έτσι θα αναδείξουμε το μακιγιάζ στα μάτια και παράλληλα δεν θα έχουμε ένα βαρύ beauty look.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: