Αυτό είναι το μυστικό της Jennifer Garner για να μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων στο λαιμό

Και 2 από τα προϊόντα που υπάρχουν σταθερά στη beauty routine της.

Νίνα Μουσούρη 17 Νοε. 23
Αυτό είναι το μυστικό της Jennifer Garner για να μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων στο λαιμό

Για κάθε γυναίκα η beauty routine της είναι ιδιαίτερα σημαντική και φυσικά όλες μας έχουμε τα δικά μας μυστικά ομορφιάς για να αναδεικνύουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς η Χολιγουντιανή ηθοποιός, Jennifer Garner, παραχώρησε στο mbg.com μια αποκλειστική συνέντευξη που αφορά σε όλες τις συνήθειες ομορφιάς της, καταφέραμε μεταξύ άλλων να μάθουμε και ποιο είναι το  νούμερο ένα μυστικό της για να μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι τα δυο συστατικά που αλλάζουν πραγματικά την επιδερμίδα της είναι η ρετινόλη και το υαλουρονικό οξύ.

“Δεν είχα ξεκινήσει τη ρετινόλη μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’30, αλλά τώρα γνωρίζοντας τι ξέρω, θα ξεκινούσα νωρίτερα. Θα ξεκινούσα στα τέλη της δεκαετίας των 20 μου έως τις αρχές των 30, ακόμα κι αν είναι μόνο κάθε δύο μέρες. Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεφτά για ακριβά προϊόντα”, δηλώνει χαρακτηριστικά η Jennifer Garner και σε αυτό το σημείο αναφέρει ότι πάντα πρέπει να φροντίζουμε την περιοχή του λαιμού.  Σύμφωνα με την ίδια καθώς κάνουμε την εφαρμογή των προϊόντων μας, βάζουμε αρκετή ποσότητα για να απλώσουμε και στην περιοχή του λαιμού. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι το serum που χρησιμοποιεί, με ρετινόλη, για την αποκατάσταση των ρυτίδων, το βάζει κάθε δεύτερο βράδυ, και στην καθημερινή της ρουτίνα υπάρχει ένα ενυδατικό serum,  μια κρέμα για τα μάτια, αλλά και μια overnight cream.

Την επόμενη μέρα, πάντα χρησιμοποιεί αντηλιακό, ειδικά όταν το προηγούμενο βράδυ έχει εφαρμόσει στην επιδερμίδα της ρετινόλη: ” Αν πρόκειται να είμαι έξω όλη την , θα διπλασιάσω την ποσότητα του αντηλιακού και θα το χρησιμοποιήσω σε όλο μου το λαιμό, στα αυτιά, αλλά θα βάλω και ό,τι μείνει και στο πίσω μέρος των χεριών μου. Θα το απλώσω πραγματικά παντού.», τονίζει χαρακτηριστικά η ίδια.

Τα 2 αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Jennifer Garner:

Jennifer Garner

Rapid Wrinkle Repair Serum, Neutrogena.

Jennifer Garner

Αντηλιακό spray με υαλουρονικό και SPF 50, Hydro Boost Hyaluronic Moisturizer, Neutrogena.

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: