Αυτό είναι το έξυπνο tip για να βρεις ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τα δικά σου μαλλιά

Η hair expert, Tracey Cunningham , που εμπιστεύονται αρκετές αγαπημένες μας celebrities μας αποκαλύπτει ποιο είναι το δικό της μυστικό για να βρούμε το χρώμα μαλλιών που μας ταιριάζει.

Elle 11 Αυγ. 21
Αυτό είναι το έξυπνο tip για να βρεις ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τα δικά σου μαλλιά
Cover photo: @margotrobbie

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Jennifer Lopez, Margot Robbie, Mariah Carey, Khloe Kardashian και Drew Barrymore; Η απάντηση είναι ότι εμπιστεύονται την hairstylist, Tracey Cunningham.

Κάπως έτσι, λοιπόν, όταν βλέπουμε μια αγαπημένη μας celebrity με άψογο χρώμα μαλλιών- ειδικά αν είναι ξανθό– υπάρχει πιθανότητα να είναι  δημιουργία της Tracey Cunningham.Μάλιστα, η ίδια προτείνει ένα συγκεκριμένο tip στους πελάτες της προκειμένου να βρουν την ιδανική απόχρωση που τους ταιριάζει και εμείς σίγουρα θα το εφαρμόσουμε προκείμενου να ανακαλύψουμε την επόμενη χρωματική αλλαγή που θα κάνουμε. Ποιό είναι αυτό;

” Όταν είμαστε παιδιά το χρώμα των μαλλιών μας είναι ελαφρύτερο. Καθώς αρχίζουμε να μεγαλώνουμε- και εννοώ ακόμη και στην εφηβεία – τα μαλλιά μας  αρχίζουν να σκοτεινιάζουν. Λέω στους πελάτες να φέρουν μια φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία. Το να βρεις το ελαφρύτερο χρώμα των μαλλιών σου από τότε που ήσουν παιδί είναι το κλειδί”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια και μας αποκαλύπτει έτσι πως θα βρούμε το ιδανικό χρώμα για εμάς.

Κάπως έτσι εμείς θα ψάξουμε να βρούμε μια παιδική μας φωτογραφία και στο επόμενο ραντεβού που θα κλείσουμε για να αλλάξουμε την απόχρωση των μαλλιών μας θα την έχουμε μαζί. Εσύ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT