Jennifer Lopez & Ben Affleck: Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram μετά την επανασύνδεσή τους

Οι φήμες μπορούν να διαψεύδονται, οι φωτογραφίες όμως ποτέ! Το ντεμπούτο τους ως χευγάρι έκαναν οι Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Instagram με μια φωτογραφία απο τα γενέθλια της κοινής τους φίλης Leah Remini.

Elle 24 Ιουλ. 21
Jennifer Lopez & Ben Affleck: Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram μετά την επανασύνδεσή τους
Cover photo @leahremini

Ανάμεσα σε πολλές άλλες φωτογραφίες γενεθλίων η Leah Remini πόσταρε και αυτή με το αγαπημένο μας ζευγάρι του Hollywood αυτή τη στιγμή. Δεν είναι άλλοι από τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck που φωτογραφήθηκαν σε μια πολύ αγαπησιάρικη πόζα με την εορτάζουσα η οποία έκλεινε τα 51 της χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Αυτό μετράει ως επισημοποίηση μέσω Instagram; Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είχαν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το πάρτυ. Δυστυχώς, το λαμπρό γεγονός δεν ήταν η επανασύνδεση μέσω του γάμου τους που τόσο πολύ περιμένουμε, αλλά οι fans του ζεύγους Bennifer μπορούν ακόμα να απολαύσουν την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram που προήλθε από τον εσωτερικό τους κύκλο.

Μια από τις καλύτερες φίλες της Jennifer Lopez, η Leah Remini μοιράστηκε φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της, στο οποίο γιόρτασε τα 51 της στις 15 Ιουνίου. Περιέλαβε ένα μοντάζ φωτογραφιών από τη νύχτα, με πολλούς celebrities, τραγουδιστές και ονόματα του Hollywood.

Στην εν λόγω φωτογραφία απαθανατίζεται η εορτάζουσα με την J.Lo να έχει το χέρι της στο στήθος του Ben και ένα άγριο βλέμμα στο πρόσωπό της. Ο Ben αγκάλιαζε και τις 2,  αλλά κράτησε το χέρι του σταθερά στον ώμο της J.Lo καθώς κοίταζαν την κάμερα.

Αν και δεν χρειαζόμαστε πια απόδειξη ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι πράγματι μαζί, η δημόσια φωτογραφία αυτή μας αποδεικνύει πως και οι στενοί τους φίλοι το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και το εκτιμούν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Περνούν επίσης αρκετό χρόνο ο ένας με παιδιά του άλλου. Λίγο καιρό πριν τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez μάλιστα έκαναν παρέα με τον 9χρονο γιο του Ben, Samuel, ενώ έπαιρναν το μεσημεριανό τους γεύμα στο Brentwood Country Mart στο Λος Άντζελες.

“Η Jennifer φαινόταν τόσο χαρούμενη που εξερεύνησε ένα από τα σημεία της γειτονιάς του Ben”, δήλωσε ένας μάρτυρας. “Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, η J.Lo δείχνει τη στοργή της στον Μπεν καθώς τα παιδιά μιλούσαν. Όλοι γελούσαν και χαμογελούσαν ενώ περνούσαν ποιοτικό χρόνο μαζί. Έμοιαζαν σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οι άνθρωποι σέβονταν το χώρο τους και έτσι μπόρεσαν να απολαύσουν ένα ήσυχο γεύμα. “

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μια ξεχωριστή πηγή αποκάλυψε ότι το ζεύγος Bennifer είναι “πλήρως δεσμευμένος ο ένας στον άλλο”, παρόλο που και οι δύο συμφώνησαν ότι δεν βιάζονται να παντρευτούν ξανά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: