Ανανεώσου χωρίς ενέσεις σε πρόσωπο-λαιμό-ντεκολτέ

Η μη επεμβατική μέθοδος που δρα κατά των ρυτίδων και βελτιώνει την όψη του δέρματος.

Elle 14 Νοε. 19
Ανανεώσου χωρίς ενέσεις σε πρόσωπο-λαιμό-ντεκολτέ

Φωτογράφος: Mario Sierra

Μια νέα τεχνολογία, ακόμα λιγότερο τραυματική για την επιφάνεια και τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα fractional σύστημα (κλασματική τεχνολογία) που υπόσχεται διαδερμική αναζωογόνηση. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς ενέσεις και τομές, ο ειδικός εισάγει δραστικές ουσίες με σκοπό την συνολική ανανέωση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η ονομασία του; Tixel.

Όπως αναφέρει η Μαρία Πασχαλίδη, αισθητικός, φαρμακοποιός, που θα παρουσιάσει τη μέθοδο τον Ιανουάριο σε συνέδριο Δερματολογίας (στις 16-18/1 στην Αθήνα), «το Tixel είναι η μοναδική θεραπεία κατά την οποία το δέρμα μένει “ανοιχτό” για 5 ώρες και έτσι εισχωρούν σε αυτό βιταμίνες και γενικά θρεπτικές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή αλλαγή εμφάνισης του δέρματος λόγω της έντονης ανάπλασης και ενυδάτωσης με πολλαπλά λιποσώματα τα οποία χρησιμοποιούμε αποκλειστικά στη θεραπεία αυτή».

Δείτε εδώ πώς γίνεται το Tixel

Η θεραπεία Tixel προτείνεται για τις παρακάτω ενδείξεις:
-ρυτίδες μετώπου, πόδι χήνας, μεσόφρυου, βλεφάρων
-ουλές ακμής
-ρινοχειλικές ρυτίδες και ρινοπαρειακές αύλακες
-ρυτίδες λαιμού
-ραγάδες

Συνολικά απαιτούνται έως 4 συνεδρίες, 1 ανά μήνα, αλλά ο ειδικός καθορίζει πόσες είναι καλό να γίνουν στη δική σας περίπτωση. Μετά την θεραπεία, το δέρμα είναι κόκκινο και ελαφρώς πρησμένο για 3-4 ώρες. Το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσετε βελτίωση της όψης των ουλών, λεύκανση του δέρματος, ενυδάτωση, πιο νεανική όψη.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT