ELLE TV: Οι Μπιάνκα Μπάλτι & Ντέιβιντ Γκάντι στην πιο σέξυ καμπάνια του καλοκαιριού

Τα δύο καυτά μοντέλα ζουν μια ρομαντική ιστορία αγάπης με φόντο το μαγευτικό Κάπρι της Ιταλίας στο βίντεο για το διάσημο άρωμα Light Blue του οίκου Dolce & Gabbana.

Elle 03 Ιουν. 15
ELLE TV: Οι Μπιάνκα Μπάλτι & Ντέιβιντ Γκάντι στην πιο σέξυ καμπάνια του καλοκαιριού

Το δροσερό ελιξίριο Light Blue κρύβει μέσα του όλη την αύρα του καλοκαιριού και αποτελεί must-have του νεσεσέρ από το 2001 που κυκλοφόρησε. Για ακόμα μια φορά στην ατμοσφαιρική καμπάνια πρωταγωνιστούν δύο από τα πιο hot ονόματα της μόδας, η Μπιάνκα Μπάλτι και ο Ντέιβιντ Γκάντι.

Οι δυο τους μας μεταφέρουν στο Κάπρι, όπου το βαθύ μπλε της θάλασσας και το καφέ των βράχων έχουν τον πρώτο λόγο, ένα τοπίο που αντανακλά απόλυτα τη φρεσκάδα και τη θετική ενέργεια του αρώματος Light Blue. Ο φωτογράφος Μάριο Τεστίνο δίνει τις οδηγίες του και τα δύο μοντέλα αφήνονται σε ένα ατέλειωτο ερωτικό παιχνίδι με σύμμαχο τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά της ιταλικής Ριβιέρας.

«Βλέποντας το βίντεο θέλουμε να βουτήξουμε στη θάλασσα και να αισθανθούμε το άγγιγμα του ήλιου στο κορμί μας» σχολίασαν οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα. Απολαύστε backstage πλάνα από τα γυρίσματα.

Φέτος το κλασικό άρωμα του οίκου κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει το γυναικείο Sunset in Salina και το αντρικό Swimming in Lipari.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT