Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με λιπογλυπτική

Λείο δέρμα χωρίς όψη φλοιού πορτοκαλιού μπορούν να έχουν πλέον οι γυναίκες με τοπικό πάχος που κάνουν λιπογλυπτική με τη μέθοδο CelluTite. 

Elle 17 Απρ. 12
Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με λιπογλυπτική

Μέχρι σήμερα οι γιατροί ήταν αρνητικοί στην ιδέα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας μεγάλου βαθμού χειρουργικά. Όμως πλέον όσες γυναίκες υποβάλλονται σε λιποαναρρόφηση μπορούν να δώσουν ένα αποφασιστικό χτύπημα και στην κυτταρίτιδα: Όπως εξηγεί η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου, η CelluTite είναι η νέα κάνουλα της συσκευής Body Tite (λιπογλυπτική με ραδιοσυχνότητες), η οποία προσφέρει την ευκαιρία στο γιατρό να κατευθυνθεί σε πιο επιφανειακό επίπεδο με ασφάλεια, εκεί όπου βρίσκεται η κυτταρίτιδα. Αντίθετα, η συνηθισμένη κάνουλα κινείται πιο βαθιά, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης βαθουλωμάτων.

Η CelluTite έχει μια εσωτερική διχαλωτή κεφαλή που εκπέμπει ραδιοκύματα, τα οποία ρευστοποιούν το υποδόριο λίπος. Ο γιατρός τη χρησιμοποιεί αφού ολοκληρώσει τη λιποαναρρόφηση με την κλασική κάνουλα και την εφαρμόζει στις περιοχές με κυτταρίτιδα: έσω μηρούς και γλουτούς, ψωμάκια, μπράτσα και κοιλιά. Σύμφωνα με την κ. Ροδοπούλου, με τη συγκεκριμένη κάνουλα ακόμα και ένα πρόβλημα μεγάλου βαθμού βελτιώνεται έως και 80-90%, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσει κάποιος για πλήρη εξάλειψη. Το κόστος της εφαρμογής του CelluTite είναι επιπλέον € 500 στη συνολική τιμή της επέμβασης λιποαναρρόφησης.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT