Αυτό το φυσικό συστατικό κάνει το δέρμα να λάμπει και δεν το ξέρουν πολλοί

Ένα φυσικό συστατικό που σίγουρα θα λατρέψει η επιδερμίδα σου.

Νίνα Μουσούρη 15 Ιαν. 24
Αυτό το φυσικό συστατικό κάνει το δέρμα να λάμπει και δεν το ξέρουν πολλοί

Όταν μιλάμε για τη βιομηχανία της ομορφιάς, ξέρουμε καλά ότι συνεχώς υπάρχει κάτι νέο και συναρπαστικό που περιμένει για να το ανακαλύψουμε. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε μιλήσει αρκετά για μερικά από τα all star συστατικά στο skincare όπως η ρετινόλη, η βιταμίνη C ή η νιασιναμίδη, όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι πρωταγωνιστές της ομορφιάς εκεί έξω, είναι πολλοί περισσότεροι απ’ όσο φανταζόμαστε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το φυσικό ενεργό συστατικό που είναι ακόμα ελάχιστα γνωστό στο ευρύ κοινό και δεν είναι άλλο από το δαμάσκηνο Kakadu, το οποίο προέρχεται από τα δάση της βόρειας Αυστραλίας και έχει πραγματικά αμέτρητα οφέλη.

Η ευεργετική δράση στην επιδερμίδα

Αρχικά ξεκινάμε λέγοντας ότι έχει 100 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι. Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για ένα εξαιρετικό στοιχείο για τη λάμψη της επιδερμίδας. Ωστόσο, ξέρουμε καλά ότι τα οφέλη δεν σταματούν μόνο εδώ. Μιλάμε και για ένα σύμμαχο που ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση για να στέκεται το δέρμα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση.

φυσικό συστατικό

Πώς μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το στοιχείο στη ρουτίνα περιποίησης

Για να απολαύσουμε στο έπακρο τα αποτελέσματα του δαμάσκηνου Kakadu, θα πρέπει να συμπεριληφθεί στη ρουτίνα ομορφιάς μας με τη μορφή κάποιου serum, καθώς ένας ορός, ο οποίος περιλαμβάνει ενεργά συστατικά διεισδύει βαθιά και γρήγορα στην επιδερμίδα.

Beauty note: Πάντα μετά τη χρήση ενός serum, ακολουθεί μια ενυδατική κρέμα για να κλειδώσουμε και να αυξήσουμε την αποτελεσματική δράση των στοιχείων.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT