Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος Creative Director του οίκου Hermès Beauty

Στην οικογένεια της Hermès εντάσσεται ο make-up expert, Γρηγόρης Πυρπύλης, ο οποίος με το σπουδαίο του υπόβαθρο αναμένεται να συμβάλει στην συνεχή ανάπτυξη του Hermès Beauty Métier που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020.

Elle 25 Ιαν. 22
Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος Creative Director του οίκου Hermès Beauty

Cover photo:@gregoris

Ο Έλληνας make-up artist Γρηγόρης Πυρπύλης, κατάφερε για ακόμα μια φορά να διακριθεί για το ταλέντο του, καθώς πριν λίγη ώρα ο θρυλικός οίκος Hermès Beauty ανακοίνωσε την επιλογή του ως Creative Director.

«Αναλαμβάνουμε την προοπτική για τη δημιουργία μοναδικών items για την Hermès Beauty.Πρόκειται για μια προσέγγιση που γεννήθηκε από πολλούς τομείς τεχνογνωσίας που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται, με στόχο την εξυπηρέτηση ενός καλλιτεχνικού οράματος που εκφράζεται μέσα από το αντικείμενο, το υλικό, το χρώμα, τη χειρονομία και την οικολογική ευθύνη. Ως ειδικός στα χρώματα, τις υφές και τις χειρονομίες που εκφράζουν και ανυψώνουν την ομορφιά. το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauty», γράφει η επίσημη ανακοίνωσή της η Agnès de Villers, πρόεδρος στην Hermès Parfum & Beauté.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes)

«Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα όραμα για την ομορφιά- ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα προσδίδει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση. Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη, έναν make-up artist και ειδικό στις τεχνικές για να συμβάλει στην οικοδόμηση του μοναδικού, αυθεντικού κόσμου της Hermès Beauty», πρόσθεσε ο Pierre-Alexis Dumas, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Hermès.

«Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην Hermès.Για εμένα είναι το σπίτι. Αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς και είναι μοναδική για τις αξίες, την τόλμη, η οποία είναι προσκολλημένη με την δεξιοτεχνία και τη τεχνογνωσία. Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν την εμφάνιση για να ωφελήσουν την ευημερία. Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι κατά το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που μπορώ να δημιουργήσω, να διαδώσω και να μοιραστώ αυτό το κοινό όραμα ομορφιάς ως δημιουργικός διευθυντής για την Hermès Beauty». δηλώνει  χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πυρπύλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes)

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Πυρπύλης:

Μεγαλωμένος σε οικογένεια φαρμακοποιών, ο Γρηγόρης Πυρπύλης ξεκίνησε από την Αθήνα για να σπουδάσει Αγγλική φιλολογία ως που ένα βράδυ να επιμεληθεί την εικόνα ενός φιλικού του προσώπου και να επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι για την καριέρα του. Κάπως έτσι, αφοσιωμένος πάντα στο να αναδεικνύει την προσωπικότητα μέσω του μακιγιάζ, έχτισε την καριέρα του στο ως make-up expert από κάτι που πρωτοδοκίμασε για πλάκα.

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2006, εργαζόμενος στην MAC στην Ελλάδα. Στην συνέχεια, το 2012, πήγε στο Παρίσι για να γίνει ο πρώτος βοηθός του Tom Pecheux. Από εκεί και πολύ σύντομα ξεχώρισε για το ταλέντο του στην ανάδειξη της επιδερμίδας και το 2015 εντάχθηκε στην ομάδα της Bioderma, για να γίνει ο πρώτος make-up artist στον κόσμο που εκπροσωπεί ένα brand που αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Το 2018 διορίστηκε πρεσβευτής της Shiseido στην Ευρώπη. Οι αξιοσημείωτες τεχνικές δεξιότητές του, η γνήσια αίσθηση του για την ομορφιά,  ήταν στοιχεία που έκαναν τους φωτόγραφούς, τα περιοδικά και τις γυναίκες παγκοσμίως, να θέλουν μια συνεργασία μαζί του.

Ωστόσο, παράλληλα ο ίδιος συνέχισε να εργάζεται ως make-up expert σε πασαρέλες, εκπομπές και φωτογραφήσεις, αποτυπώνοντας σε κάθε πρόσωπο πάντα το λεπτό, κομψό και σύγχρονο στυλ του και κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη.

Τώρα ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι υπεύθυνος να δώσει σάρκα και οστά στο όραμα του οίκου Hermès για την ανάπτυξη του μακιγιάζ και να οδηγήσει με το μοναδικό του  ταλέντο  την δημιουργία και την ανάπτυξη μοναδικών συλλογών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: