Η θεραπεία για φωτεινό πρόσωπο που γίνεται και ανήμερα της γιορτής

Βιταμίνες, βιομιμητικά πεπτίδια, υδροξυαπατίτης προσφέρουν αντιγήρανση και λάμψη στο πρόσωπο κυριολεκτικά στο παρά πέντε, χωρίς να αφήνουν κάποιο σημάδι.

Elle 30 Δεκ. 19
Η θεραπεία για φωτεινό πρόσωπο που γίνεται και ανήμερα της γιορτής

Φωτογράφος: Θανάσης Κρίκης

Η μέθοδος είναι μια μη ενέσιμη βιοανάπλαση προσώπου που δεν αφήνει σημάδια όπως μελανιά και κοκκινίλα στο πέρασμά της. Πώς γίνεται η διαδικασία;

Η δερματολόγος Μαρία Γλυκοφρύδη αναφέρει ότι αρχικά γίνεται καθαρισμός του δέρματος. Στη συνέχεια η γιατρός εφαρμόζει μη ενέσιμη μεσοθεραπεία απλώνοντας ένα σέρουμ που περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, βιταμίνες, όπως η C, τριχλωροξικό οξύ, τα οποία διεισδύουν στο δέρμα χωρίς βελόνα. Οι ουσίες εισχωρούν μέσω των πόρων, με τη βοήθεια μασάζ για 2′, ενώ η ειδικός αφήνει το υλικό για 5′ στο δέρμα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την χρήση αναπλαστικής κρέμας που περιέχει πεπτίδια και υδροξυαπατίτη. Ο τελευταίος χρησιμοποιείται σε ενέσιμες θεραπείες για γέμισμα των ρυτίδων και για αναπλήρωση όγκου που χάθηκε στο πρόσωπο.

Η μέθοδος της Sunekos διαρκεί 30′. Προκαλεί ήπια απολέπιση (όχι ξεφλούδισμα) προσδίδοντας άμεσα λάμψη, ενώ μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, ντεκολτέ και λαιμό. Σε νέους ανθρώπους έχει καλό αποτέλεσμα σε ουλές ακμής και σε μεγαλύτερες ηλικίες δρα άμεσα στις επιφανειακές ρυτίδες απαλύνοντάς τες. Το κόστος είναι γύρω στα € 60.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT