Menu

Λάδι αβοκάντο: Το μυστικό για λαμπερό δέρμα

Οι celebrities το λατρεύουν για τις μαγικές του ιδιότητες και το εντάσσουν στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς τους. Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Θεωρείται το νέο έλαιο καρύδας. Το hashtag #avocado στο Instagram οδηγεί σε δεκάδες λογαριασμούς με συνταγές ομορφιάς των beauty addicts. To λάδι που προέρχεται από το γνωστό εξωτικό φρούτο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στους make-up artists και hairstylists του Χόλιγουντ. Ανακαλύψτε tips από τους ειδικούς για να το εφαρμόσετε στοχευμένα.

Δέρμα:
Η αισθητικός των celebrities Ρενέ Ρουλό το θεωρεί το λάδι αβοκάντο ισχυρό σύμμαχο της ομορφιάς μας, αφού ανακουφίζει από την αφυδάτωση ακόμα και την πιο ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. «Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και προστασία, ενώ συγχρόνως εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως σαν προϊόν ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά απλώνω μια μικρή ποσότητα σε βαμβάκι και το εφαρμόζω στο πρόσωπο σαν λοσιόν. Το δέρμα μου γίνεται υπέροχα απαλό. Επίσης είναι ιδανικό για τα σημεία που εμφανίζουν έντονη ξηρότητα, όπως τα άκρα, ιδίως το χειμώνα.

Μαλλιά:
Η γνωστή colorist των σταρ Ρίτα Χαζάν δεν το αποχωρίζεται ποτέ: «Μετά το λούσιμο το απλώνω στις άκρες, σαν θεραπεία. Εναλλακτικά το χρησιμοποιώ αντί για κοντίσιονερ, γιατί περιέχει βιοτίνη που θρέφει την τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται απίστευτα ανάλαφρα».

Μπορείτε να το ανακαλύψετε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα ή στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Search