Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για ένα super επιτυχημένο πεντικιούρ

Γιατί το σωστό πεντικιούρ, πέρα από την εφαρμογή του βερνικιού, περιλαμβάνει και άλλα steps.

Elle 15 Απρ. 22
Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για ένα super επιτυχημένο πεντικιούρ

Ναι, έφτασε η ώρα για πεντικιούρ. Καθώς διανύουμε τις πιο φωτεινές εποχές του χρόνου και ενώ ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά τα πέδιλα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μας. Αν αυτός δεν είναι ένας καλός λόγος για να δώσουμε έμφαση στο πεντικιούρ μας τότε ποιος; Και σε περίπτωση που φαντάζεσαι ότι απλά αναφερόμαστε μόνο στο χρώματα που θα επιλέξουμε, κάνεις λάθος. Το σωστό πεντικιούρ περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά steps που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

πεντικιούρ

Ποια είναι τα βήματα για ένα επιτυχημένο πεντικιούρ;

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε τη περιποίηση των ποδιών μας, καθώς θέλουμε να αναδειχθεί το βερνίκι που θα επιλέξουμε. Κάπως έτσι ένα srrub για τα πόδια μας είναι απαραίτητο γιατί θα αφαιρέσει τυχόν κάλους και θα χαρίσει μεταξένιο δέρμα.

Επόμενο step; Μετά την απολέπιση φροντίζουμε τα πόδια μας να είναι πάντα ενυδατωμένα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πάντα ακόμα και αφού έχουμε εφαρμόσει το βερνίκι νυχιών, γιατί έτσι θα εξασφαλίσουμε ότι η διάρκεια στο χρώμα θα είναι μεγαλύτερη.

Αφού ολοκληρώσουμε τη περιποίηση λοιπόν, περνάμε στην σωστή εφαρμογή του βερνικιού. Τα βήματα που περιλαμβάνει η διαδικασία; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μια βάση. Αυτό όχι μόνο θα προστατεύσει τα νύχια, αλλά θα χαρίσει και λάμψη για το χρώμα, κάνοντάς το να διαρκέσει περισσότερο.

Τέλος μετά την εφαρμογή του χρώματος των νυχιών μας – δύο στρώσεις είναι συνήθως μια χαρά – απλώνουμε πάντα ένα top coat. Αυτό θα προσθέσει μια extra λάμψη και θα τα προστατεύσει από τη φθορά του χρώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT