Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στην περιποίηση του προσώπου;

Πολλές φορές βλέπουμε αλλαγές στην επιδερμίδα μας και αναρωτιόμαστε γιατί χαλάει η όψη της. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε σε καθημερινή βάση για να έχετε πάντα ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο.

Elle 15 Δεκ. 17
Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στην περιποίηση του προσώπου;

Λάθος 1ο. Δεν καθαρίζουμε το κινητό μας.

Όσες φορές κι αν πλένουμε τα χέρια μας μέσα στη μέρα, πάντα το κινητό μας έχει άπειρα μικρόβια, τα οποία μεταφέρονται στο πρόσωπό μας όταν μιλάμε. Φροντίστε να το καθαρίζετε με απολυμαντικά μαντηλάκια τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.

Λάθος 2ο. Κοιμόμαστε με το μακιγιάζ.

Το βράδυ είναι η ώρα που η επιδερμίδα αναπλάθεται και πρέπει να είναι καθαρή. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να μην αφαιρείτε το makeup πριν κοιμηθείτε.

Λάθος 3ο. Βάζουμε ενυδατική μόνο το βράδυ.

Το πρόσωπό μας έχει τις ίδιες ανάγκες και το πρωί. Πρέπει να το πλένουμε μόλις ξυπνάμε και να απλώνουμε την κρέμα μας. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε τεράστια διαφορά και στην εφαρμογή του φον ντε τεν.

Λάθος 4ο. Φοράμε αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι.

Ένα τεράστιο λάθος για την επιδερμίδα μας, αφού οι ακτίνες του ηλίου είναι βλαβερές όλη τη διάρκεια του έτους. Μην ξεχνάτε ποτέ πριν το μακιγιάζ να απλώνετε την αντηλιακή σας προστασία.

Λάθος 5ο. Ακουμπάμε συχνά το πρόσωπό μας.

Μέσα στη μέρα αγγίζουμε πολλές φορές ασυναίσθητα το πρόσωπό μας με αποτέλεσμα να βγάζουμε σπυράκια και να το μολύνουμε. Προσπαθήστε να ελέγξετε αυτή την κακιά συνήθεια και θα δείτε τη διαφορά αμέσως!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT