Έτσι θα μαυρίσεις γρηγορότερα αυτό το καλοκαίρι

Κάθε καλοκαίρι η sunkissed επιδερμίδα αποτελεί την κρυφή ή και φανερή επιθυμία για όλες μας. Ωστόσο, επειδή δεν πρέπει να παραβλέπουμε τη προστασία της επιδερμίδας μας, εμείς ανακαλύψαμε τα tips για να αποκτήσουμε γρηγορά και με ασφάλεια την σαγηνευτική ηλιοκαμένη όψη.

Elle 14 Ιουλ. 21
Έτσι θα μαυρίσεις γρηγορότερα αυτό το καλοκαίρι
Cover photo:@teresaandresgonzalvo

Αν θέλεις και αυτό το καλοκαίρι, να μαυρίσεις με ασφάλεια, χωρίς να ταλαιπωρήσεις την επιδερμίδα σου, υπάρχει λύση! Μην ξεχνάς η sunkissed επιδερμίδα είναι υπέροχη, αλλά το παν είναι να μην βάζουμε σε κίνδυνο και την υγεία μας. Κάπως έτσι εμείς, αναζητήσαμε τρόπους για να εξασφαλίσουμε γρήγορο και σωστό μαύρισμα.

 Μην αγνοείς ποτέ την προστασία κατά του ήλιου

Η πεποίθηση ότι η χρήση αντηλιακής προστασίας χαμηλής συχνότητας θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερο μαύρισμα είναι λάθος. Ακόμη και αν δεν είμαστε επιρρεπείς στο ηλιακό έγκαυμα, η έκθεση στις ακτίνες συνδέεται με τους κινδύνους του καρκίνου του δέρματος και της πρόωρης γήρανσης. Μάλιστα, οι επιστήμονες  συνιστούν τη χρήση αντιηλιακής προστασίας SPF30 με έναν καλό παράγοντα προστασίας της UVA,ώστε να προστατεύεται το δέρμα μας τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB. Η σωστή ποσότητα για να χρησιμοποιηθεί ισούται με ένα κουταλάκι για το πρόσωπο και το λαιμό και πρέπει να εφαρμόζεται κάθε δύο ώρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης μας στον ήλιο.

 Διάλεξε την καλύτερη ώρα για ηλιοθεραπεία

Ο ήλιος  είναι πιο επικίνδυνος  μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 4 μ.μ., γι ‘αυτό είναι καλό να αποφεύγουμε την ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μάθε περσότερα tips για γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα στο Glance.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: