Self Illusion: Η συλλογή μακιγιάζ που αξίζει να επενδύσεις φέτος τις γιορτές

Πρόκειται για τη νέα makeup της Byredo από τη Lucia Pica και με αυτά τα 4 προϊόντα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Elle 01 Δεκ. 23
Self Illusion: Η συλλογή μακιγιάζ που αξίζει να επενδύσεις φέτος τις γιορτές

Αυτές τις γιορτές η Lucia Pica μπαίνει σε έναν κόσμο φαντασίας, δημιουργώντας ένα ενδιάμεσο βασίλειο που υπάρχει ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα όνειρα. Σχεδόν ξεχασμένο αλλά και σαν
να μην το έχει δει ποτέ κανείς, αυτή η συλλογή είναι ένα εσωτερικό ταξίδι σε αυτόν τον μυστηριώδη τόπο.

Παγωμένα χρώματα και ευωδιές που αιωρούνται, ενστικτώδεις εκφράσεις και αφηρημένες έννοιες – διττές προοπτικές σαγηνεύουν μέσα από ζωηρά θραύσματα. Η μνήμη επανέρχεται σαν μια αστραπή,
μια παγωμένη παλέτα πυροδοτείται από λαμπερούς τόνους, προκαλώντας την έξαψη των εορτασμών.«Λατρεύω αυτά τα στοιχεία που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, σου δίνουν την αίσθηση πως
μεταφέρεσαι αλλού. Η ψευδαίσθηση δεν είναι παρά ένας χώρος όπου η φαντασία μοιάζει αληθινή, ζωντανή, δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ, αλλά είναι εξαίσια.», δηλώνει χαρακτηριστικά η Luca Pica, Creative Image and Makeup Partner της Byredo.

μακιγιάζ

Σε όλη τη συλλογή ένα παιχνίδι ανάμεσα σε απαλές ματ και γυαλιστερές υφές προσφέρει τη ρευστότητα του να είσαι όποιος θέλεις να είσαι, σε αυτόν τον τόπο των ονείρων, τη δική σου χώρα των θαυμάτων. Καθώς φιλοξενούνται μέσα στις, σαν φυλαχτό, συσκευασίες της Byredo, σχεδιασμένες από τον Founder and Creative Director Ben Gorham, μοιάζουν με τοτεμικά τεχνουργήματα ή με παράξενα είδη που αναδύθηκαν από κάποια χώρα μακρινή.

μακιγιάζ

Εμπνευσμένη από πλούσια σε μέταλλα εδάφη, η παλέτα σκιών Eyeshadow 5 Colours στην αρμονία Self Illusion, επεκτείνει τα όρια του πιθανού μέσα από τη φαντασία. Ψηλαφώντας τη γη αλλά και αγγίζοντας τον ουρανό την ίδια στιγμή, ένας αντικατοπτρισμός από ανοιχτά μπλε, καφέ γκρι και βαθύ καφέ της τερακότας, έρχεται λουσμένος στο φως του χρυσού μπεζ και του μεταλλικού ανθρακί. Φτιαγμένη για ενστικτώδη εφαρμογή, η κρεμώδης υφή τους χαρίζει χρώμα υψηλής απόδοσης με ένα μόλις πέρασμα, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε απαλές ματ και γυαλιστερές υφές που μπορούν να φορεθούν η μία πάνω στην άλλη, να μπλενταριστούν και να ισορροπήσουν μεταξύ τους.

μακιγιάζ

Η Mascara στην απόχρωση Eroded Echo ισορροπεί υπνωτιστικά ανάμεσα στο μπλε και το γκρι, μια ενδιάμεση απόχρωση με ήρεμη δύναμη, που κάνει αισθητή την παρουσία της και δεν ξεχνιέται. Αυτή η ίδια δύναμη διαπερνά και το μολύβι ματιών Kajal Pencil στην απόχρωση Perplexed, που μοιάζει να ριζώνει στο βραχώδες γκρι αυτής της νέας γης, συνοψίζοντας την ανεπιτήδευτη άνεση της φύσης.

μακιγιάζ

Μιααφορμή για γιορτή, το Lipstick Red Delusion φέρνει μια λαμπερή αύρα με την τολμηρή, βαθιά ρουμπινί απόχρωσή του.

μακιγιάζ

Φλερτάροντας με τα στοιχεία της φύσης, η εικόνα της καμπάνιας αιωρείται μεταξύ μιας κατάστασης ύπνου και αφύπνισης. Ιδωμένη μέσα από νερά και καθρέφτες- ανακλαστικές επιφάνειες που προβάλλουν το πανόραμα του νου- μια αισθησιακή τοπογραφία όπου τα χρώματα έχουν τη δύναμη να αιχμαλωτίσουν την ουσία της στιγμής.

Photos: Byredo

Τα προϊόντα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στα attica και στο atticadps.gr/eshop

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: