Το προϊόν που χρησιμοποιεί η Sofia Richie για το απόλυτο slicked-bun χτένισμα

H εφαρμογή και τα steps που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Νίνα Μουσούρη 10 Απρ. 24
Το προϊόν που χρησιμοποιεί η Sofia Richie για το απόλυτο slicked-bun χτένισμα

Υπάρχουν ορισμένα hair-look που έχουν διαχρονική αξία και όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένουν μια απόλυτα κομψή και stylish επιλογή. Το super slicked σινιόν χτένισμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που βλέπουμε το εν λόγω hair-look να είναι σταθερό στις προτιμήσεις των αγαπημένων μας “it girls”. Αρκεί μόνο να φέρουμε στο μυαλό μας αρκετές από τις εμφανίσεις της Sofia Richie, η οποία έχει ταυτιστεί πλήρως με το λείο και απόλυτα chic hairstyle που αποπνέει ξεκάθαρα την αισθητική της “ήσυχης πολυτέλεια” και του “clean beauty”. Το ερώτημα, ωστόσο και το αιώνιο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουμε όλες μας, είναι ένα: πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα το μοναδικό και λείο αποτέλεσμα; Το μυστικό βρίσκεται στη χρήση ενός κεριού που θα δώσει κράτημα και λάμψη, όπως αυτό που χρησιμοποιεί η Sofia Richie που δεν είναι άλλο από το Nexxus, το οποίο, πέρα από το αποτέλεσμα που προσφέρει, ξεχωρίζει και για το μοναδικό άρωμα τριαντάφυλλου.

Σχεδιασμένο με θρεπτικό λάδι καρύδας, αυτό το απαλό, αλλά σταθερό, κερί λειτουργεί για να χαρίσει λείο εφέ και να δώσει τέλος στο ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι εφαρμόζεται εύκολα, δίχως να επιβαρύνει τις ευαίσθητες τρίχες.

Δημιουργούμε step by step το πιο chic slik bun

Ξεκινάμε, κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση. Μετά πιάνουμε τα μαλλιά μας σε μια χαμηλή αλογοουρά, χρησιμοποιώντας- ιδανικά- ένα διάφανο λάστιχο. Στη συνέχεια τυλίγουμε την κοτσίδα για να δημιουργήσουμε ένα χαμηλό bun, το οποίο θα στερεώσουμε είτε με τις γνωστές φουρκέτες, είτε με τη βοήθεια ενός δεύτερου λάστιχου για τα μαλλιά. Ύστερα και από αυτό το βήμα, και αφού έχουμε βεβαιωθεί ότι έχουμε δημιουργήσει ένα σταθερό σινιόν κότσο, περνάμε στη εφαρμογή του κεριού .Το γεγονός ότι είναι σαν ράβδος, φυσικά μας διευκολύνει. Το μόνο που χρειάζεται απλά, είναι να κάνουμε ένα πέρασμα από όλα τα σκέλη των μαλλιών για να αποκτήσουμε το επιθυμητό sleek αποτέλεσμα.

Sofia Richie

Κερί σε stick μορφή, Nexxus.

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT