Πώς θα κάνεις έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο να μοιάζει super chic

Όλες μας αγαπάμε τα ιδιαίτερα και περίτεχνα χτενίσματα, ωστόσο, είναι γεγονός ότι στην καθημερινότητά μας συνήθως επιλέγουμε ένα πιο απλό hair look γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Ο κότσος σίγουρα είναι από τα hairstyles που ενώ είναι λιτό ταυτόχρονα μοιάζει και super stylish.

Elle 02 Απρ. 21
Πώς θα κάνεις έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο να μοιάζει super chic

Ας το παραδεχτούμε, το ακατάστατο topknot εξακολουθεί να είναι το χτένισμα που δημιουργούμε όλες μας για κάθε περίσταση. Για μια κοινή μέρα στο γραφείο, το γυμναστήριο- όταν πηγαίναμε-, το σπίτι, κυριολεκτικά αυτό το hairstyle είναι must για κάθε στιγμή. Γιατί το αγαπάμε όλες μας; Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος.

Το topknot ή αλλιώς το ψηλό κοτσάκι είναι εύκολο, γρήγορο και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Επιπλέον αρκετές αγαπημένες celebrities του Χόλιγουντ, όπως η Saorise Ronan, έχουν αποθεώσει αυτό το χτένισμα με τις εμφανίσεις τους και κατά καιρούς μας δίνουν έμπνευσή για το πως μπορούμε να κάνουμε ένα topknot ξεχωριστό και super chick.

https://www.instagram.com/p/CK3n3MSAyhZ/

Η στιλίστα της Ronan, Adir Abegel, για το κλασικό bun χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι για να τραβήξει τα μαλλιά της Ronan σε ένα ακατάστατο «κουλούρι» στη βάση του κεφαλιού της και στην συνέχεια τύλιξε μια λεπτή αλυσίδα γύρω από τη βάση του topknot.

https://www.instagram.com/p/CNF45pil1jE/

Eνναλακτικά αν και εσύ αγαπάς το frencie style μπορείς γύρω από το κοτσάκι να τυλίξεις μια κορδέλα όπως έχει κάνει, πριν μερικά χρόνια, η Margot Robbie σε μια από τις εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα ο στυλίστας της Magot, Bryce Scarlett, είχε επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια μαύρη βελούδινη κορδέλα για από το επιμελώς- ατιμέλητο topknot.Mάλιστα, τοποθέτησε το τελείωμα της κορδέλας στη δεξιά πλευρά για ένα λιγότερο «τελειοποιημένο » αποτέλεσμα.

κότσο

Ακόμα και για εσένα που έχεις αφέλειες το topknot είναι ιδανικό. Η Rihanna μας έχει δείξει το τρόπο. Δημιούργησε ένα ψηλό κότσο και άσε τις αφέλειες να αγκαλιάσουν το πρόσωπο σου. Και σε περίπτωση που δεν έχεις αφέλειες εμείς βρήκαμε το τρόπο για να δημιουργήσεις το ίδιο hairlook.Πως θα το κάνεις αυτό; Σήκωσε όλα τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό topknot και άσε τις άκρες να πέφτουν μπροστά στο μέτωπό σου. Χώρισε τις στις δύο πλευρές του προσώπου και έτσι θα δημιουργήσεις εικονικές αφέλειες. Όπως καταλαβαίνεις γι’ αυτό το tip χρειάζεσαι μακριά μαλλιά.

κότσο

Το messy topknot της Julianne Hough μπορεί να είναι ΠΟΛΥ ακατάστατο, αλλά εξακολουθεί να είναι κομψό χάρη και stylish.Πως το έχει καταφέρει αυτό; Η τοποθέτηση των bobby pins ή αλλιώς τα κλασικά τσισμπιδάκια μαλλιών συνθέτουν το αποτέλεσμα. Άσε μερικά τουφάκια να πέφτουν ελαφρά στο πρόσωπο για να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο χαλαρό στυλ. Επιπλέον αυτό το topknot ταιριάζει άψογα και με ένα headband.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT