Το Hilton ντύθηκε στα ροζ για καλό σκοπό

Το γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας συμμετέχει στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης κτιρίων, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder Companies.

Elle 22 Οκτ. 15
Το Hilton ντύθηκε στα ροζ για καλό σκοπό

Το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές ακούστηκε ηχηρά σε όλο τον κόσμο. Το κτίριο του Hilton Αθηνών ντύθηκε στα ροζ, χρώμα- σύμβολο της παγκόσμιας εκστρατείας κατά της νόσου, και θα παραμείνει φωταγωγημένο μέχρι τις 25/10 δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος ανθρώπων να διαδώσουν το πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση.

Aνεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Hilton στο Instagram με το #PinkHilton θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε δώρα από την Estée Lauder και το Hilton Αθηνών. Επιπλέον για κάθε φωτογραφία ή post όπου προστίθεται το #bcastrength, η Estée Lauder Companies θα κάνει δωρεά 25 δολαρίων -που αντιστοιχεί σε μισή ώρα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού- μέσω του Breast Cancer Research Foundation, με στόχο τη συμπλήρωση περισσότερων από 500 ωρών έρευνας (25.000 δολάρια) μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στις 4/2/2016!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών αφιερώνει όλο το μήνα Οκτώβριο στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη νόσο προσφέροντας το 50% των εσόδων από το ροζ κοκτέιλ του Galaxy και τη ροζ πάβλοβα του Βυζαντινού για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία-Ίαση-Στήριξη).
Περισσότερα για το Breast Cancer Research Foundation: www.bcrfcure.org.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT