Υπάρχει λεύκανση δοντιών με € 59;

Τι σημαίνει αφαίρεση των χρωστικών με καλλυντικό τρόπο; Ποια είναι η διαφορά από τη μέθοδο που γίνεται στον οδοντίατρο;

Elle 22 Αυγ. 16
Υπάρχει λεύκανση δοντιών με € 59;

Κάθεστε στη θέση σας, φοράτε τα μασελάκια στα οποία η ειδικός έχει εφαρμόσει υπεροξείδιο του υδρογόνου, και μια λάμπα LED τοποθετείται στην άκρη του στόματος για 21' έως 60' (η χρέωση εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε). Πρόκειται για τη νέα καλλυντικού τύπου λεύκανση που πραγματοποιείται εδώ και καιρό και στη χώρα μας σε πολλά κέντρα (π.χ. SmileWorks). Τι το ιδιαίτερο έχει; Προσφέρει λεύκανση χωρίς να απαιτείται η παρουσία οδοντιάτρου. Το ELLE.gr ερεύνησε πώς γίνεται η μέθοδος και τι διαφορετικό προσφέρει.

Διαφορά στα ποσοστά. Στο κέντρο όπου η λεύκανση γίνεται ουσιαστικά χωρίς επιτήρηση οδοντιάτρου, ο ειδικός εφαρμόζει το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε πολύ μικρή ποσότητα που φτάνει το 0,1%, όσο δηλαδή επιτρέπει η νομοθεσία για μια αισθητικού τύπου θεραπεία. Αυτό ουσιαστικά εκμηδενίζει τις πιθανότητες εμφάνισης ευαισθησίας στα ούλα. Το αντίστοιχο ποσοστό στο οδοντιατρείο με το ίδιο υλικό είναι αρκετά μεγαλύτερο, γιατί ο γιατρός είναι παρών και μπορεί να προλάβει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια ενδέχεται να παρουσιαστεί. Το ποσοστό καθιστά τη δράση του φαρμάκου πιο αποτελεσματική.

Διαφορετικό πρωτόκολλο. Ο οδοντίατρος απλώνει τη λευκαντική ουσία στα δόντια και την αφήνει να δράσει για συγκεκριμένη ώρα. Αντίθετα στο κέντρο όπου επιλέγεται η καλλυντική μορφή της θεραπείας έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικού τύπου μεθόδους ανάλογα με το στόχο: Αν δεν υπάρχουν χρωστικές στα δόντια, θα δοκιμάσετε την απλή μέθοδο Refreshment κόστους € 59 για 21'. Αν έχετε χρωστικές, αλλά όχι σοβαρό πρόβλημα, προτείνεται η Standard κόστους € 99, όπου θα εκτεθείτε στη λάμπα για 45'. Η μέθοδος που υπόσχεται να ανοίξει περισσότερο το χρώμα των δοντιών ονομάζεται Superior και διαρκεί 60', ενώ κοστίζει €139.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT