H πρωταγωνίστρια του Netflix Lili Reinhart εντυπωσιάζει με ελληνική δημιουργία

H νεαρή βραβευμένη σταρ της δημοφιλούς σειράς Riverdale, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό φορώντας το ονειρεμένο μάξι φόρεμα Mirtia του label Elena Makri. Τις φωτογραφίες πόσταρε στο Instagram ο σύντροφός της και επίσης ηθοποιός Cole Sprouse, ο οποίος έχει 13,9 εκατομμύρια followers στο account του.

Elle 19 Απρ. 18
H πρωταγωνίστρια του Netflix Lili Reinhart εντυπωσιάζει με ελληνική δημιουργία

Η σταρ έκανε μια μίνι απόδραση στο παραθαλάσσιο Cuixmala του Μεξικού, μαζί με τον αγαπημένο της. Στις φωτογραφίες την είδαμε να φορά το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα, ένα σχέδιο αέρινο, σικ, δροσερό και με μοναδική εφαρμογή. Ανακαλύψαμε πως ανήκει στην συλλογή της σχεδιάστριας Έλενας Μακρή, μια δημιουργός που ταξιδεύει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο με τις κολεξιόν της.

Το συγκεκριμένο φόρεμα ονομάζεται Mirtia, έχει υπέροχο λευκό χρώμα, θηλυκή γραμμή και θέλουμε να το φοράμε όλο το καλοκαίρι. Φυσικά η Lili Reinhart δεν είναι η πρώτη σταρ που εμφανίζεται με Elena Makri. Πρόσφατα είδαμε και την Kourtney Kardashian με το greciac chic top "Antigone". Ανακαλύψτε όλη την συλλογή στο www.elenamakri.com/ και δείτε περισσότερα στο www.instagram.com/elenamakrimykonos/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT