Μαράια Κάρεϊ: Πιο ακριβοπληρωμένη από τη Τζένιφερ Λόπεζ

Η διάσημη τραγουδίστρια δέχτηκε να συμμετάσχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο αμερικανικό talent show American Idol, έναντι αμοιβής  που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 18 εκατ. δολαρίων.

Elle 26 Ιουλ. 12
Μαράια Κάρεϊ: Πιο ακριβοπληρωμένη από τη Τζένιφερ Λόπεζ

Η Μαράια Κάρεϊ, έπειτα από μια σύντομη απουσία από το χώρο της σόουμπιζ, ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback συμμετέχοντας στο δημοφιλές σόου των ΗΠΑ.

Μετά την απομάκρυνση της Τζένιφερ Λόπεζ από την κριτική επιτροπή, τη θέση της έρχεται να καταλάβει η Μαράια Κάρεϊ. Η σταρ δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση, καθώς, σύμφωνα με τους όρους του χρυσού συμβολαίου της, πρόκειται να λάβει το υπέρογκο ποσό των 18 εκατ. δολαρίων, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε μέλος  κριτικής επιτροπής talent show, τη στιγμή μάλιστα που η Λόπεζ αμειβόταν με 15 εκατ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι παραγωγοί της εκπομπής διέκοψαν τη συνεργασία τους με τη Λατίνα σταρ εξαιτίας των υπερβολικών οικονομικών της απαιτήσεων, ενώ στην Κάρεϊ πρόσφεραν πολύ περισσότερα. Η σταρ σχολίασε σχετικά με τη νέα της ιδιότητα: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στο πλευρό νέων παιδιών».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT