Πώς να χωρίσω με τον καλύτερο τρόπο; Οι ειδικοί απαντούν!

Από τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελείωσε μέχρι τον τρόπο με τον οποίο θα χωρίσεις οι ειδικοί σου δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές!

Elle 08 Ιουλ. 22
Πώς να χωρίσω με τον καλύτερο τρόπο; Οι ειδικοί απαντούν!

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως οι χωρισμοί είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος στη ζωή του (σε εσάς που δεν έχετε δυσκολία δεν σας μιλάμε!)

Ακόμα κι όταν χωρίζεις φιλικά, η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα. Δεν υπάρχει απλός τρόπος να το κάνεις! Το να αποφασίσεις όμως πως θες να χωρίσεις με τον σύντροφό σου, είναι η μισή μάχη! Είναι λογικό να περάσουν από το μυαλό σου πολλά: να αισθάνεσαι στενοχώρια μήπως πληγώσεις τρίτους, να φοβάσαι ότι θα χάσεις την καθημερινότητά σου, τη βολή σου, τη ρουτίνα σου, πως θα χάσεις την επαφή σου με την οικογένεια του άλλου ή τους κοινούς σας φίλους και κυρίως ότι θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας! Ό,τι και να σκέφτεσαι ή νιώθεις, είναι οκ γιατί οι χωρισμοί είναι ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα.

Αν και δεν υπάρχει ο τέλειος τρόπος για να χωρίσεις, οι ειδικοί προτείνουν μερικά tips για να το κάνεις με τον πιο ωραίο τρόπο.

Διάβασε το πώς θα ξέρεις ότι είναι η στιγμή να χωρίσεις στο thenotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT