5 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις

Στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας όλα μπορεί να φαίνονται ρόδινα. Όταν όμως η honeymoon περίοδος όπως την αποκαλούν φτάνει στο τέλος της, θα πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά την συμπεριφορά του αγαπημένου σας και να διαπιστώσετε αν θα συνεχίσετε να χαράσσετε μαζί την κοινή σας πορεία.

Elle 02 Σεπ. 23
5 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις

Μιλά συνεχώς για τον εαυτό του

Κάντε το τεστ: όταν συναντάτε τον σύντροφό σας, σάς ρωτά για την ημέρα σας; Αν προτιμά να μιλά μόνο για το δικό του πρόγραμμα και τις ασχολίες του, τότε μάλλον δεν είναι αρκετά δοτικός σε αυτή τη σχέση. Ξεκινώντας από κάτι τόσο μικρό, παρατηρήστε αν συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά και σε άλλα πράγματα της κοινής σας ζωής.

Σας επικρίνει

Μια σχέση πρέπει να μας παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη, όχι μόνο άγχος. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας συνηθίζει να σας τονίζει διαρκώς τις λάθος επιλογές σας χωρίς να σας ενθαρρύνει, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε για το μέλλον της κοινής σας πορείας.

Δεν ανοίγεται

Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης είναι λογικό να μην σας αποκαλύπτει τα πάντα διατηρώντας ένα μυστήριο, αν όμως αποφεύγει συνεχώς να κάνει μια συζήτηση για τα συναισθήματά του, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο διαθέσιμος για μια σοβαρή σχέση.

Είναι αγενής

Μήπως συμπεριφέρεται με αγένεια στον σερβιτόρο ενός εστιατορίου ή στον υπάλληλο μιας υπηρεσίας; Και όμως αυτές οι κινήσεις αποκαλύπτουν πολλά για το χαρακτήρα του και για το πώς θα συμπεριφερθεί και σε εσάς στο μέλλον, ακόμα και αν τώρα όλα μοιάζουν ιδανικά.

Μιλά συνεχώς για την πρώην του

Είναι φυσιολογικό να σας αποκαλύψει κάποια πράγματα για το παρελθόν του, όχι όμως να αναφέρεται συνεχώς στην προηγούμενη σχέση του ή και να σας συγκρίνει μαζί της, καθώς αυτό αποτελεί σημάδι πως δεν την έχει ξεπεράσει τελικά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT