Πώς πάω από τον κλειτοριδικό στον κολπικό οργασμό; Η sex therapist εξηγεί

Η Ειρήνη Χειρδάρη μας εξηγεί τον τρόπο να "ξυπνήσουμε" τον κολπικό οργασμό! Δες το βίντεο παρακάτω.

Elle 01 Απρ. 22
Πώς πάω από τον κλειτοριδικό στον κολπικό οργασμό; Η sex therapist εξηγεί

Το γυναικείο σώμα μπορεί να έχει πολλούς οργασμούς. Από την κλειτορίδα, τον κόλπο, τον τράχηλο, το σημείο G, τον πρωκτό και το στήθος. Αλλά το 50% των γυναικών έχουν βρει μόνο τον κλειτοριδικό οργασμό τους. Πως θα καταφέρεις να ξυπνήσεις τον κόλπο σου λοιπόν; Σου έχω τον τρόπο για να το πετύχεις:

Συνηθισμένο αίτημα των γυναικών που είναι κλειτοριδικές, είναι να βρουν τουλάχιστον και τον κολπικό οργασμό τους, γιατί έτσι θεωρούν ότι θα είναι μεγαλύτερη η απόλαυση με το σύντροφό τους, εφόσον η διείσδυση αφήνει απ΄ έξω την κλειτορίδα.

Μια γυναίκα όμως που έχει συνηθίσει να έχει κλειτοριδικό οργασμό, δε μπορεί να βρει τον κολπικό όσο και αν προσπαθεί, αν και ανατομικά μπορεί μια χαρά να τον έχει. Σε αυτό ευθύνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος που κολλάει σε διάφορες συνθήκες. Αυτός έχει μάθει να δίνει εντολή για κλειτοριδικό οργασμό μόνο και είναι δύσκολο να του αλλάξεις συνήθειες.

Άρα το πρώτο που πάμε να δημιουργήσουμε είναι μεικτό οργασμό. Κλειτορίδα και κόλπο ταυτόχρονα.

Ξεκίνα με ασκήσεις αυνανισμού μίνιμουμ τρεις φορές την εβδομάδα

Αρχικά αυνανιζόμαστε όπως έχουμε συνηθίσει, από την κλειτορίδα και ανεβάζουμε τη διέγερση όσο περισσότερο μπορούμε. Την στιγμή που οργάζουμε, και μόνο τότε, κάνουμε 3-4 ωθήσεις στον κόλπο με ένα sex toy που έχουμε τοποθετήσει από πριν εκεί. Οι ωθήσεις γίνονται με το άλλο μας χέρι, δεν αλλάζουμε τίποτα στην κίνηση του χεριού που είναι πάνω στην κλειτορίδα. Συνεχίζουμε αυτή την άσκηση λίγο καιρό, μέχρι να την συνηθίσει ο εγκέφαλος.

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο Thenotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT