Διαλογισμός στο κινητό σου; Η ευτυχία είναι ένα κλικ μακριά

Υιοθέτησε τις καλύτερες πρακτικές και συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις την κάθε μέρα σου.

Elle 11 Σεπ. 19
Διαλογισμός στο κινητό σου; Η ευτυχία είναι ένα κλικ μακριά

Μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε το πώς σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε από τη στιγμή που έχουμε μάθει κάτι διαφορετικό; Για παράδειγμα, απλά κάνοντας γιόγκα θα γίνουμε πιο ζεν και χαλαροί; Η Poppy Jamie προσπαθεί να μας βοηθήσει να μάθουμε από την αρχή να χαλαρώνουμε και να σκεφτόμαστε θετικά μέσα από μια εφαρμογή που δημιούργησε στο κινητό και την οποία ονόμασε Happy not Perfect. Αυτό σημαίνει ότι ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, αλλά η ικανότητα να τα διαχειριστούμε.

Την ιδέα την εμπνεύστηκε από όσα της έλεγε η μητέρα της, επαγγελματίας ψυχικής υγείας (ψυχοθεραπεύτρια): «Μας διδάσκουν πώς να γράφουμε και να διαβάζουμε αλλά όχι πώς να είμαστε ανθρώπινοι, να έχουμε πλούσιες, συναισθηματικές ζωές». Έτσι η ίδια αποφάσισε στην εφαρμογή να έχει ιδέες και πρακτικές που μας βοηθούν να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, να επιβιώσουμε σε ένα γεμάτο ένταση περιβάλλον κ.ά.

Στην εφαρμογή θα βρείτε μια ρουτίνα καθημερινή με οκτώ βήματα που βοηθούν να διαχειριστείτε το στρες. Περιλαμβάνει διαλογισμό και θέματα που προάγουν την θετική ψυχολογία (να εξελισσόμαστε εστιάζοντας στα θετικά) κ.ά.

Φωτό: @happynotperfect

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: