Δωρεάν εξετάσεις 17-18 Μαρτίου

Τσεκάπ, συμβουλές για μακιγιάζ, περιποιήσεις προσώπου και επιστημονικές ομιλίες για διατροφή, ευεξία, άσκηση και ομορφιά πρωταγωνιστούν στο 3ο Φόρουμ Υγείας που θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Elle 16 Μαρ. 18
Δωρεάν εξετάσεις 17-18 Μαρτίου

Η γυναίκα, ο άντρας, το παιδί και η υγεία τους βρίσκονται στο επίκεντρο στις 17-18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με ελεύθερη είσοδο. Ομιλίες, συμβουλές μακιγιάζ, περιποιήσεις προσώπου και προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια προσφέρονται δωρεάν από κορυφαίους επιστήμονες, στο πλαίσιο του 3ου Forum Υγείας.

Οι εξετάσεις
Για ενήλικες: Ψηλάφιση & υπέρηχος μαστού, γυναικολογικός υπέρηχος κοιλίας, διατροφολογικό τσεκάπ, τεστ προδιάθεσης για διαβήτη, μέτρηση σακχάρου και αρτηριακής πίεσης, εργομέτρηση (για εκτίμηση αθλητικής απόδοσης και φυσικής κατάστασης), ενδοσκόπηση ρινός-λάρυγγος και ωτοσκόπηση, περιποίηση προσώπου-σώματος, εξετάσεις για ορθοπαιδικά θέματα κ.ά.
Για το παιδί: Μέσα στο κινητό πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού που θα βρίσκεται στο χώρο θα γίνονται δερματολογικές, οφθαλμολογικές, οδοντιατρικές εξετάσεις, ορθοπαιδικός έλεγχος (για κύφωση, σκολίωση) κ.ά.

Δείτε το βίντεο:

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον ιατρικό έλεγχο: dyoforum.gr, τηλ.: 211 1001780.
Τη διοργάνωση έχει η Zita Congress.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT