Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικά είναι τα βότανα για την αποτοξίνωση του οργανισμού

Η αποτοξίνωση οργανισμού με βότανα, είναι αρκετά διαδεδομένη, ειδικά στον κόσμο του well-being και της ευεξίας. Τελικά έχει όμως αποτελέσματα και πόσο ακίνδυνη είναι;

Elle 10 Μαρ. 21
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικά είναι τα βότανα για την αποτοξίνωση του οργανισμού

Η αποτοξίνωση οργανισμού με βότανα, είναι αρκετά διαδεδομένη, ειδικά όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και σκεφτόμαστε όλοι το καλοκαίρι. Ωστόσο, προτού την ξεκινήσεις, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις, για να μην θέσεις σε κίνδυνο τον οργανισμό σου. Με την συνεργασία της Γεωργίας Καπώλη, Κλινικής Διαιτολόγου- Διατροφολόγου ΜSc, στα αναλύουμε όλα παρακάτω.

Πώς ακριβώς γίνεται η αποτοξίνωση με βότανα;

Η αποτοξίνωση με βότανα, γίνεται είτε με ροφήματα, είτε με διάφορα τσάι που περιέχουν μείγμα ή συνδυασμό βοτάνων για αποτοξίνωση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την επιτάχυνση της απώλειας βάρους και την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Ενώ η διάρκεια αυτού του είδους αποτοξίνωσης ποικίλλει, τα περισσότερα detox χρησιμοποιούνται βραχυπρόθεσμα, συνήθως 3-14 ημέρες. Ωστόσο, ορισμένα ποτά αποτοξίνωσης συνιστώνται ως καθημερινή «υποστήριξη» για το σώμα σε συνεχή βάση.

Διάβασε περισσότερα για την αποτοξίνωση με βότανα στο bestofyou.gr. 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: