Ιχθείς: Με ποιο ζώδιο επικοινωνούν με τα μάτια και με ποιο δεν ταιριάζουν καθόλου σεξουαλικά;

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και το ξέρεις! Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν γεννηθεί το ένα για το άλλο και κάποια άλλα που δεν τα πάνε και τόσο καλά όταν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις στον έρωτα αν είσαι Ιχθύς αλλά και όλες τις ανοιξιάτικες προβλέψεις που αφορούν εσένα και το (εκάστοτε) ταίρι σου.

Elle 05 Μαρ. 21
Ιχθείς: Με ποιο ζώδιο επικοινωνούν με τα μάτια και με ποιο δεν ταιριάζουν καθόλου σεξουαλικά;

Μπήκαμε και επίσημα στην Άνοιξη, και παρόλο που μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα μας «πάει» όπως πέρυσι, εμείς είμαστε αισιόδοξες. Σκεφτόμαστε ταξίδια, έρωτες, νέες περιπέτειες, ατελείωτες βόλτες, διασκάδαση και πολλά, πολλά ακόμα που δεν μας παίρνει ο χρόνος να αναλύσουμε εδώ. Mπορεί το μερικό, χαλαρό, σκληρό, ολικό, πες το όπως θέλεις τέλος πάντων lockdown να μην λέει να μας αφήσει ήσυχους αλλά ο έρωτας είναι σαν τα αγριολούλουδα, παιδιά. Φυτρώνει, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Και ναι! Αυτή η Άνοιξη τα έχει όλα! Μεγάλους έρωτες, πάθη, καυτές στιγμές, επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις, όλα. Θα έχουμε όμως και καυγάδες και χωρισμούς και ρήξεις. Ανακάλυψε παρακάτω, με ποια ζώδια θα τα πας καλά και με ποια όχι ώστε να είσαι προετοιμασμένη όπως πρέπει..

Ιχθύς με Κριό
Τα δύο αυτά ζώδια δεν ταιριάζουν σεξουαλικά. Οι Ιχθείς άθελα τους είναι ικανοί να σβήσουν τη φλόγα του Κριού. Επίσης η υπερβολικά συναισθηματική φύση τους και ο ρομαντικός τους χαρακτήρας, δεν βρίσκει ανταπόκριση στον εύφλεκτο και επιθετικό Κριό.

Ιχθύς με Ταύρο
Συνήθως ευτυχισμένος συνδυασμός. Οι συναισθηματικοί Ιχθείς θα βρουν ανταπόκριση και συμπάθεια από τον Ταύρο. Ο ρομαντισμός, η φαντασία, και ευελιξία των Ιχθύων είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι Ταύροι. Καλή ένωση, που μπορεί να διαρκέσει.

Ιχθύς με Δίδυμους
Η σχέση μεταξύ τους εγκυμονεί κινδύνους για την ελευθερία του Διδύμου. Για να επιτύχει, οι Δίδυμοι θα πρέπει να ξεχάσουν τα ενδιαφέροντα τους και να αφοσιωθούν με τη ψυχή και το σώμα στον ευαίσθητο και φιλύποπτο Ιχθύ σύντροφο τους.

Ιχθύς με Καρκίνο
Άριστος συνδυασμός γιατί έχουν κοινές αρετές. Είναι εξοπλισμένοι με συναισθηματισμό και διαισθητικότητα και παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν στιγμές διαφωνίας, είναι και οι δύο έτοιμοι να ξεχάσουν και να συγχωρέσουν το σύντροφο τους. Και οι δύο είναι ρομαντικοί, αγαπούν το σπίτι και τους φίλους και θα υπάρξει μια αμοιβαία προσπάθεια να εκπληρώσει ο καθένας τις υποχρεώσεις του και να κάνει αυτό το δεσμό επιτυχημένο. Μεταξύ τους δεν χρειάζεται καν να μιλήσουν γιατί επικοινωνούν άριστα με τα μάτια.

Ιχθύς με Λέων
Δύσκολη ένωση με τους Ιχθείς να βρίσκονται στην χειρότερη θέση. Ο Λέοντας είναι δυνατός και εξωστρεφής, κάνει αυτό που θέλει και θέλει να ηγείται. Από την άλλη μεριά οι Ιχθείς είναι ήσυχοι και έχουν μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Παρά τις διαφορές και τα δύο ζώδια μοιράζονται τον ιδεαλισμό και αν προσπαθήσουν (ιδιαίτερα ο Λέοντας) θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές και να έχουν μια αμοιβαία ευτυχισμένη σχέση.

Ιχθύς με Παρθένο
Προβλήματα θα προκύψουν επειδή τα δύο ζώδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ο Παρθένος εκτιμάει τα υλικά αποκτήματα και θα παλέψει γι αυτά, ενώ οι Ιχθείς θέλουν μια απλή ζωή και δεν νοιάζονται καθόλου για την οικονομική τους αποκατάσταση. Όμως ως αντίθετα, έλκονται μεταξύ τους και μια σχέση θα έχει μεγάλη σεξουαλική ένταση. Επίσης ως ζευγάρι έχουν την ικανότητα να βγάζουν ο καθένας το καλύτερο εαυτό του άλλου. Ο Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τον Ιχθύ να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και θα τον διδάξει πώς να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα. Από την άλλη μεριά ο Ιχθύς προσφέρει ευγένεια και συναίσθημα που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Παρθένος.

Ιχθύς με Ζυγό
Δένουν αρμονικά μεταξύ τους αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα από το γεγονός ότι και οι δύο είναι αναποφάσιστοι και θέτουν στόχους με πολλαπλές κατευθύνσεις ενώ σύντομα καταλαβαίνουν την έλλειψη σκοπού. Όμως όταν επέλθει η σύγκρουση και οι δύο είναι έτοιμοι να συγχωρέσουν και να ξεχάσουν γρήγορα ότι έγινε.

Ιχθύς με Σκορπιό
Ιδανική ένωση! Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και σεβασμός αφού και τα δύο είναι ζώδια του νερού και μοιράζονται παρόμοιες αρετές και ελαττώματα. Και οι δύο λειτουργούν με τον ένστικτο και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τα όνειρα του. Σχέση με διάρκεια που παρέχει μεγάλη ικανοποίηση και στον ερωτικό τομέα.

Ιχθύς με Τοξότη
Τη σχέση διακρίνει έντονη ερωτική έλξη όμως οι πολλές διαφορές μεταξύ τους κάνουν δύσκολη τη μακροχρόνια διάρκεια. Απαιτείται συμβιβασμός και μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν μαζί. Αν συμβεί αυτό η ένωση θα εξελιχθεί ομαλά.

Ιχθύς με Αιγόκερο
Μπορεί να υπάρξει αρμονική σχέση παρά το γεγονός ότι ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένος και πρακτικός ενώ οι Ιχθείς είναι συνήθως ονειροπόλοι κα πετάνε στα σύννεφα. Μεταξύ τους θα είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Ο Αιγόκερως εκτιμάει την ευγενική φύση του Ιχθύ ενώ οι Ιχθείς αγαπούν το γρήγορο μυαλό και το κουράγιο του Αιγόκερου.

Ιχθύς με Υδροχόο
Καλή η ένωση. Μαζί αγωνίζονται για την αλήθεια και για τις προοδευτικές ιδέες, ιδιαίτερα του Υδροχόου. Μαθαίνουν πολλά κάνοντας συχνά αυτοεξέταση. Ο Υδροχόος μπορεί κάποιες φορές να βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και οι Ιχθείς τείνουν να συγχωρούν τους πάντες, ακόμα και αυτούς που δεν αξίζουν συγχώρεση. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων μεταξύ τους.

Ιχθείς με Ιχθείς
Σε αυτή την ένωση, υπάρχουν έντονοι συναισθηματικοί δεσμοί, ευαισθησία, τέλεια επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση. Μοιράζονται την αγάπη τους για την ομορφιά, την ειρήνη και την ηρεμία με ένα απαράμιλλο τρόπο. Αν εξαιρέσουμε ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει ερωτική χημεία, αυτή η σχέση είναι σχεδόν τέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

12 σημάδια που «φωνάζουν» ότι είσαι πραγματικά ερωτευμένη

Νικιέται ο έρωτας από τον Covid19;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT