Follow us

Search

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (07/06-13/06)

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Ιουνίου για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (07/06-13/06)

Κριός

Η Νέα Σελήνη / έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου σας βοηθά να κάνετε σχέδια και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες που ξεκινήσατε την προηγουμένη εβδομάδα. Επιταχύνονται οι εξελίξεις, το κλίμα παραμένει το ίδιο με μεγαλύτερη έμφαση στα γεγονότα που θα εκδηλωθούν. Ελέγχετε τα αντανακλαστικά σας, τις παρορμήσεις σας και προπαντός την βιασύνη στις αποφάσεις ή τις επιλογές σας. Μην εμπλέκεστε σε παρεξηγήσεις και μην γίνεστε αντιπαθείς εκφράζοντας μια άποψη που θα ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη / έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου σας προτρέπει να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και οικονομικά. Αρκετοί θα θελήσετε να εκφράσετε την δύναμη σας μέσα από την χρήση του χρήματος ή τις θέσεις που κατέχετε. Οτιδήποτε ωστόσο κάνετε φροντίστε να έχει μέτρο και λογική. Προσέξετε την οικονομική σας ασφάλεια και αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες ή σχετικά ρίσκα που θα έδιναν δυσάρεστες συνέπειες μετά. Μην δημιουργείτε δυσανάλογες με το εισόδημα σας ανάγκες, μην επαφίεστε σε υποσχέσεις που σας δίνουν και μην αποδέχεστε προσκλήσεις αν δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη ταυτόχρονα με έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας φέρνει ένα νέο κύμα νευρικότητας αλλά και γρήγορων εξελίξεων σε υποθέσεις που σας αφορούν. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι, συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και διπλωμάτες στις συναλλαγές και στις συζητήσεις σας. Οι μέρες αυτές προβλέπονται σημαντικές και αναγεννησιακές. Δεν θα λείψει όμως ο αγώνας και η κούραση. Δεν συνιστώνται λάθη στην κρίση ή στην επιλογή σας. Θετική προβλέπεται και η εξέλιξη στα αισθηματικά σας. Δεν θα πρέπει όμως να φανείτε βιαστικοί ή επιπόλαιοι στη σχέση με τον σύντροφο σας. Ακολουθήστε τον δικό του ρυθμό.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη / έκλειψη Ηλίου της εβδομάδας σας προειδοποιεί να βάλετε μια καλύτερη τάξη στις τρέχουσες υποθέσεις, να ασφαλίσετε καλύτερα τα νώτα σας και να επισπεύσετε το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. H Αφροδίτη και ο Άρης διατρέχουν το ζώδιο σας, τονίζοντας την δεκτικότητα από τα γεγονότα αλλά και τον παράγοντα της τύχης στα ερωτικές σας δραστηριότητες. Αξιοποιήστε το χρόνο και τις δυνατότητες σας και μην παρασύρεστε από επιτήδειους που θα σας κολακέψουν ή θα σας υποσχεθούν πράγματα που είναι προς το παρόν ανέφικτα. Συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Λέων

Σημαντική και γόνιμη περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί η εποχή του φετινού καλοκαιριού για εσάς. Ο ενθουσιασμός θα διοχετευτεί σε σκοπιμότητες και η πρόκληση από την πλευρά των συνεργατών σας θα σας βγει σε καλό, γιατί θα ενεργοποιήσει το δυναμισμό και την ικανότητα σας στο λόγο. Η Νέα Σελήνη / έκλειψη Ηλίου στις 10 του Ιουνίου έχει οργανωτικό και εκτελεστικό χαρακτήρα. Καλείστε να φανείτε πιο αποδοτικοί και ενεργοί στην δουλειά σας καθώς και να κλείσετε νέες συμφωνίες. Τέλος, κοινωνικές και φιλικές σχέσεις αποκορυφώνονται, αφού ο Ιούνιος είναι ο μήνας των πολλαπλών συγκινήσεων, αλλά και δοκιμασιών.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη/ έκλειψη Ηλίου στις 10 του μήνα εστιάζει αποκλειστικά στην ανασυγκρότηση του επαγγελματικού τομέα και σε ότι αφορά το παρόν και το μέλλον της καριέρας σας. Οι μέρες είναι συμπαθητικές αλλά όχι εύκολες σε καθημερινή πορεία. Ο Άρης στον Καρκίνο σας επιστρατεύει σε νέα καθήκοντα και σας υποχρεώνει να γίνετε μαχητές και ήρωες. Κατόπιν τούτου, είναι ευνόητο ότι θα αναλάβετε ευθύνες, ακόμα και για λογαριασμό τρίτων, ενώ οι πιο φιλόδοξοι θα τολμήσετε νέους άθλους για να σώσετε ή να επεκτείνετε την εργασία σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου του μήνα επιδρά στην επέκταση των δραστηριοτήτων και των κινήσεων σας, ενώ εξυπηρετεί τις ανάγκες σας ή ενισχύει νομικές υποθέσεις και σπουδές. Σημαντική η καθημερινότητα στην εργασία σας και περισσότερες εντάσεις και ειδικές στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Μην διστάσετε να ταχτοποιήσετε ζητήματα που εκκρεμούν γιατί τώρα μπορείτε να τα κλείσετε. Στα οικονομικά δεν αλλάζει η κατάσταση. Ευτυχώς έχετε μάθει να ελέγχετε τον εαυτό σας. Διατηρήστε καλή σχέση με τους συνεργάτες σας και μην θίγετε κακώς κείμενα στην δική τους πλευρά.

Σκορπιός

Για σας η Νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου είναι μια αναδιαμόρφωση του προγράμματος, της προσοχής στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας ενώ για για άλλους επισημαίνει τον οικονομικό και τον συναισθηματικό σας ανεφοδιασμό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέχετε αυτές τις μέρες τις υποθέσεις σας. Όσοι είχατε αποκλειστεί από κάπου, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε. Οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχές αποτέλεσμα στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο σε διαπροσωπικό στάδιο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι κυκλοθυμίες στο σύντροφο σας. Δείξτε κατανόηση.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κύκλο εξέλιξης στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Για πολλούς η περίοδος αυτή είναι η αφετηρία για ένα από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι σχέσεις σας σε όλο το εύρος της γκάμας τους, παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Συνεργαστείτε με τους άλλους, ελιχθείτε μαζί τους αλλά προπαντός αποφύγετε διαφωνίες και αντιθέσεις. Ερωτικές επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις αποκτούν μεγάλη βαρύτητα. Αποφύγετε τα λάθη, τις παρορμήσεις ή τις εμπόλεμες συμπεριφορές.

Αιγόκερως

Για τους περισσότερους από εσάς η Νέα Σελήνη/ έκλειψη Ηλίου στις 10 ενισχύει την εργασία, τα συμφέροντα σας γύρω από αυτή και βοηθά τους πιο φιλόδοξους να καταρρίψετε εμπόδια και αντιξοότητες και να κερδίσετε έδαφος. Ενδιαφέρον συνεχίζουν να έχουν και οι αισθηματικές σας σχέσεις ενώ διακανονισμοί και ανταλλαγές απόψεων που θα κάνετε θα αποδειχτούν ωφέλιμες και χρήσιμες για εσάς. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει και αυτή, και μάλιστα αρκετά πιεστικά.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και με αυτήν την συμπεριφορά θα κερδίσετε προνόμια ή θα προωθήσετε τις υποθέσεις σας καλύτερα. Επιμεληθείτε την δημιουργική και την επιχειρηματική σας έκφραση. Οι ερωτευμένοι φροντίστε να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο σας παρά την έκλειψη Ηλίου στις 10, ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη. Όσοι δυσκολευτήκατε στις δουλειές σας, έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις, ενώ μια πρόταση που θα σας γίνει κρύβει πολύ ενδιαφέρον. Μια βοήθεια που περιμένετε από καιρό έρχεται τώρα και, μέσα σε όλα μια δόση ψυχαγωγίας και ευχαρίστησης θα είναι αυτό που θα σας ενισχύσει ηθικά.

Ιχθύες

Για εσάς η Νέα Σελήνη/ έκλειψη Ηλίου στις 10 του Ιουνίου προκαλεί μια δόση έντασης στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στον Καρκίνο δεν είναι κακή αλλά θα σας επιστρατεύσει να αναλάβετε ευθύνες ή θα σας υποχρεώσει να πετύχετε αυτό που θέλετε μέσα από μια δύσκολη διαδρομή. Κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αποφύγετε γκρίνιες και σχόλια. Σημαντικό ρόλο παίζουν κάποιοι κοινωνικοί ή φυσικοί σας σύμμαχοι. Οικονομικά ελέγχετε την διαχείριση σας. Ελέγχετε το παρασκήνιο της δουλειάς και της κοινωνικής σας ζωή αποφεύγοντας να γίνεστε στόχος αθέατων σκοπευτών.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ