Menu

Προβλέψεις Ιανουαρίου: Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια;

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τι μας περιμένει στον έρωτα, την καριέρα και το χρήμα, για να είσαι προετοιμασμένη.

Φωτογράφιση: Δημήτρης Σκουλός

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Δείτε με αισιοδοξία τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αλλά προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Μη δυσαρεστείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Επίσης, μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές στα οικονομικά σας, γιατί προβλέπονται αναταράξεις οι οποίες, όμως, θα ατονήσουν μετά τα μέσα του Ιανουαρίου και την έκλειψη της Σελήνης στις 10 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Ωστόσο φροντίστε να τακτοποιήσετε όποια εκκρεμότητα υπάρχει ώστε να προχωρήσετε αργότερα αναδιοργανωμένοι. Αισθηματικά, η κατάσταση δημιουργεί κάποιες εντάσεις χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχει προσφορά, αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν τόσο τη διάθεση όσο και τα συμφέροντά σας. Η καθημερινότητά σας αλλάζει εξαιτίας νέων συγκυριών και συμπτώσεων. Φορτίζεται ο χώρος των επαγγελματικών σας και πρέπει να φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι ή, αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, να προβείτε σε μια προσωρινή συνθηκολόγηση. Προσέξτε την υγεία σας και υπερασπιστείτε μια σχέση σας η οποία κινδυνεύει είτε από την παρέμβαση τρίτων είτε από άλλες αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ο τομέας που θέλει προσοχή είναι ο επαγγελματικός, καθώς περνάτε σε μια νέα φάση. Θα αναγκαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, ενώ ταυτόχρονα θα σας πιέζουν κάποιες ευθύνες. Ο χρόνος και το χρήμα δεν θα σας είναι αρκετά όσον αφορά τις τρέχουσες ανάγκες. Εμπιστευτείτε το μυαλό και την ευελιξία σας. Στα αισθηματικά θα υπάρχουν περιπέτεια αλλά και στιγμές εκνευρισμού. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Οι γύρω σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, οπότε αποφύγετε ό,τι μπορεί να δημιουργήσει μικρής ή μεγάλης έντασης κρίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι περισσότεροι από εσάς θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας, κυρίως αυτές που σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά. Η υπομονή και ο συντηρητικός χειρισμός θα σας προφυλάξουν από περιττά έξοδα. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις. Αντιμετωπίστε την ατμόσφαιρα διπλωματικά, καθώς η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σας με τον Αιγόκερω επιβάλλει να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας, αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές, έτσι ώστε να μη σας αποσπούν από τον στόχο σας. Τα γεγονότα του μήνα θα σας δείξουν πού πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Συνεχίζετε να φροντίζετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πιεστείτε από γεγονότα και θα προβληματιστείτε για την εξέλιξή τους, λόγω κάποιων συμπτώσεων που ίσως σας αποκαλύψουν κάτι δυσάρεστο. Στα επαγγελματικά σας εμφανίζονται τώρα κάποιες λύσεις, ενώ η υποστήριξη κάποιων συνεργατών και η βελτίωση της κατάστασης θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Οικονομικά μην ελπίζετε σε θαύματα και κρατήστε τις ισορροπίες. Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αλλά εσείς πρέπει πάντα να διατηρείτε μια καλή ατμόσφαιρα. Προσέξτε τον εαυτό σας και μην κουράζεστε δίχως λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η εργασία και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα. Στον πρώτο τομέα καλείστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή να ζητήσετε πίστωση χρόνου για την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που έχετε αναλάβει. Όσον αφορά τις σχέσεις, μπορείτε μόνο να προσαρμόζεστε, παραμένοντας ψύχραιμοι μέχρι να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν αρκετές διευκολύνσεις. Ο Ιανουάριος μπορεί μέχρι τώρα να είναι κουραστικός, αλλά σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε υιοθετώντας έναν νέο τρόπο δράσης που σας συμφέρει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον σας για κάποιους ανθρώπους, γενικότερα, όμως, η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας είναι κάπως ασαφής. Μη νιώθετε αδικημένοι και μη σκέφτεστε ότι διαψεύδονται τα αισθήματα σας. Είναι γεγονός πως πρέπει να αλλάξετε τακτική και τρόπο αντιμετώπισης. Αποφύγετε μια κρίση και αποδεχτείτε το γεγονός ότι εκείνοι που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα δικά τους προβλήματα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά, όσοι έχετε μια ιδέα υλοποιήστε την και εσείς που θέλετε να αλλάξετε εργασία, συντομεύστε τη διαδικασία αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Πολλή κίνηση, συζητήσεις και νέες επιρροές προβλέπονται γι’ αυτόν το μήνα. Οικογενειακά ή προσωπικά προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους, ενώ ένα γεγονός στα ερωτικά σας θα σας απασχολήσει αρκετά. Παραμείνετε προσεκτικοί σε συμφωνίες και στην εργασία δείξτε υπομονή και αντοχή στις ταλαιπωρίες που πιθανόν βιώνετε. Στις συνεργασίες σας, μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί. Φροντίστε επίσης τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και διασκεδάστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Καινούριες εντάσεις θα προκύψουν στο στενό περιβάλλον σας και ειδικά στον άξονα σπίτι-εργασία. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας αναγκάσουν να αγωνιστείτε, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας. Μη χάνετε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Δουλέψετε με όρεξη ακολουθώντας τα πιστεύω σας, μην υποτιμάτε τα υλικά οφέλη κάθε σχεδίου, περιορίστε όσο γίνεται τα έξοδα και μην αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας δυσκόλευαν περισσότερο. Στα ερωτικά σας η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη. Παρ’ όλα αυτά, προσέξτε πώς εκφράζεστε. Τελευταία φαίνεται να στεναχωρείτε τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αρκετό άγχος προβλέπεται για τις επόμενες μέρες, καθώς τα προγράμματα που έχετε καταστρώσει θα αλλάξουν, κυρίως λόγω της έκλειψης της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σας με τον Καρκίνο. Η συνεννόηση με τους άλλους δεν είναι εφικτή, τουλάχιστον με τον τρόπο που εσείς θέλετε να γίνει. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας απασχολήσει αρκετά, αλλά προσπαθήστε να το δείτε λίγο φιλοσοφικά. Αισθηματικά τα πράγματα παραμένουν σε συνεχή ένταση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία μιας εντυπωσιακής γνωριμίας, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και θα φέρει στο προσκήνιο ένα καινούριο κίνητρο για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Ιανουάριος θα είναι επεισοδιακός και αρκετά έντονος. Τα προσωπικά σας άγχη δεν υποχωρούν και τα προβλήματά σας λύνονται δύσκολα. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν κάποιες νέες οικονομικές αντιξοότητες ή υποχρεώσεις. Λειτουργήστε με ψυχραιμία και θάρρος. Ρίξτε τους ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα και προβείτε σε διακανονισμούς, επιδιώκοντας μια πίστωση χρόνου. Στα αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι ρευστή, δεν θα υπάρχουν προβλήματα αλλά ούτε και συναρπαστικά γεγονότα.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Αυτός ο μήνας για εσάς είναι λίγο περίεργος. Βιώνετε περιόδους με ηρεμία και άλλες με νευρικότητα που προκαλείται από τα γεγονότα και εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Κινηθείτε διαλλακτικά και αποφύγετε ρίσκα ή επικίνδυνες κινήσεις. Ωστόσο, ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων γίνεται πιο απαραίτητο από ποτέ. Χρειάζεται επίσης να αλλάξετε και κάποιες συνήθειές σας, οι οποίες σας κόστισαν αρκετά χρήματα. Αναζητήστε μια επαγγελματική ανανέωση ή, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, υιοθετήστε μια νέα τακτική για να αντιμετωπίσετε την κρίση που σας επηρεάζει αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ