Τα ζώδια της ημέρας (19/01)

Άρης σε μικρή Αρμονία με Πλούτωνα: Διευκολύνσεις στις επιδιώξεις.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 19 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (19/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα σας ωθεί να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας, είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να είστε πιο αποτελεσματικές στην διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Ταύρος

Μην βιάζεστε να δεχθείτε προτάσεις αν οι όροι δεν είναι ικανοποιητικοί και μην μιλάτε για τα σχέδια σας σε τρίτους. Συναισθηματικά, οι εξελίξεις δεν είναι ίσως όπως περιμένατε αλλά χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι αρκετά σημαντική για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς οι ευκαιρίες για γενική βελτίωση δεν θα λείψουν. Θα πρέπει όμως να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε κάθε είδους βιαστική ενέργεια που θα έβαζε σε κίνδυνο κάποια επιδίωξη σας και μην απογοητεύεστε αν κάτι ή κάποιος που περιμένετε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Λέων

Ένας φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει λίγο, αλλά σε αυτό συμβάλει περισσότερο η δική σας ευθιξία. Εκμεταλλευθείτε σωστά το χρόνο σας για να είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Παρθένος

Αν επιδίωξη σας είναι η επαγγελματική πρόοδος και αποκατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, αλλά και την καλή γνώμη των άλλων για εσάς.

Ζυγός

Η κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών γίνεται πιο εύκολη. Στα αισθηματικά σας η περίοδος είναι μεταβατική με δυνατές τις στιγμές των ερωτικών συγκινήσεων.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάποιες επιδιώξεις σας και, ίσως, να ξεκαθαρίσετε μερικά συναισθηματικά προβλήματα που σας βασανίζουν από καιρό.

Τοξότης

Αποφύγετε κάθε συζήτηση που θα σας κουράσει και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αιγόκερως

Η μέρα δίνει μία ώθηση στις επιδιώξεις σας και σας βγάζει ευκολότερα στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας. Η περίοδος προβλέπεται ικανοποιητική και για τα ερωτικά σας.

Ιχθύες

Φιλίες και κοινωνικές γνωριμίες υποστηρίζουν τις θέσεις σας και τις ιδέες σας. Οικονομικά φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση και τις ανάγκες της ακίνητης περιουσίας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: