Follow us

Search

Τα ζώδια της ημέρας (22/04)

Ερμής σε δυσαρμονία με Ποσειδώνα. Απρόοπτα γεγονότα θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή πολλών ανθρώπων, υπομονή και προνοητικότητα θα κριθούν απαραίτητες στην καθημερινή συμπεριφορά όλων. Ποια ζώδια τελικά θα έχουν μια πιο εύκολη και ευχάριστη ημέρα και ποια μια δύσκολη;

Τα ζώδια της ημέρας (22/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Kριός

Αν λάβετε υπόψη σας την λαϊκή παροιμία: «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» και αποκτήσετε την υπομονή που χρειάζεται για να κρίνετε σωστά τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε για μια καλύτερη περίοδο στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

Βρείτε το θάρρος να δεχτείτε τα λάθη και τις συνέπειες τους και μην επεκτείνετε τις γνωριμίες σας σε πλήθος αλλά σε βάθος. Οι αντιξοότητες δεν έχουν τερματιστεί και οι δυσκολίες συνεχίζονται ακόμα σε βασικούς σας τομείς.

Δίδυμοι

Οργανώστε την δραστηριότητα σας στον επαγγελματικό τομέα, διατηρήστε την ψυχραιμία σας στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας και προσπαθήστε να βρίσκετε σύντομες διεξόδους εκτόνωσης.

Καρκίνος

Αισθηματικά θα υπάρξουν μεταβολές για τους περισσότερους από εσάς. Πολλοί θα πάρετε καινούργιες αποφάσεις και άλλοι θα μπορέσετε να διαλύσετε την αυταπάτη ενός δεσμού που σας απασχόλησε, βρίσκοντας κάτι καινούργιο που θα είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Λέων

Απρόοπτες αλλαγές ή ανατροπές ισορροπιών μπορούν να διαφοροποιήσουν ένα σχέδιο σας, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

Παρθένος

Παρά την ένταση που επικρατεί μέσα σας, τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την πορεία προς τους προορισμούς που έχετε χαράξει. Προσαρμοστείτε στις μεταβολές που θα γίνουν.

Ζυγός

Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη αλλά η συγκέντρωση στον εαυτό σας και η αυτοπεποίθηση και η εργατικότητα σας θα συμβάλουν να υποσκελίσετε τα εμπόδια και να πετύχετε τους στόχους σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και τονίζει την ευελιξία και την επινόηση. Κινηθείτε με μεθοδικότητα σε κάθε κατεύθυνση αλλά φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας.

Τοξότης

Δείξτε την οργάνωση και την εργατικότητα που διαθέτετε. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας, μαζί και ψύχραιμα. Μην διασπάτε το χρόνο και την ενέργεια σας σε άσκοπες συζητήσεις και συναναστροφές.

Αιγόκερως

Επιμεληθείτε την ψυχολογική σας κατάσταση τονίζοντας την αυτοπεποίθηση σας. Μην είστε απερίσκεπτοι και μαχητικοί με τους δικούς σας ανθρώπους και μην ξεχνάτε ότι η ψυχραιμία εξασκούν την εμπειρία και συμβάλουν στο να καλλιεργείτε ελπίδες για το μέλλον.

Υδροχόος

Μια σειρά από γεγονότα επαγγελματικά και οικογενειακά θα διαφοροποιήσουν το κλίμα της καθημερινότητας σας. Αποφύγετε να γίνετε αντικείμενο συκοφαντιών. Μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, υπερασπιστείτε την εργασία σας και σε ώρα ανάγκης ζητήστε πίστωση χρόνου. Πολλοί θα έχετε ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αυτές όμως εξυπηρετούν την εκτόνωση του ενστίκτου ή την ευκαιρία ευχάριστων στιγμών.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ