Ζυγός

To προφιλ του Ζυγού Είστε τυχεροί όσοι από εσάς ανήκετε σε αυτό τον αστερισμό. Τις περισσότερες φορές κερδίζετε τις εντυπώσεις με τη γοητεία σας, ενώ ταυτόχρονα διαθέτετε μια γερή δόση διανοούμενου στυλ. Ωστόσο, συνήθως έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου, αφού πάντα αισθάνεστε ότι κάτι λείπει! Η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε να νιώθετε δίπλα σας την […]

ELLE Team 10 Οκτ. 18
Ζυγός

To προφιλ του Ζυγού

Είστε τυχεροί όσοι από εσάς ανήκετε σε αυτό τον αστερισμό. Τις περισσότερες φορές κερδίζετε τις εντυπώσεις με τη γοητεία σας, ενώ ταυτόχρονα διαθέτετε μια γερή δόση διανοούμενου στυλ. Ωστόσο, συνήθως έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου, αφού πάντα αισθάνεστε ότι κάτι λείπει!

Η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε να νιώθετε δίπλα σας την παρουσία ενός συντρόφου, κάτι που θεωρείται για εσάς ολοκλήρωση, γι’ αυτό και δεν σταματάτε να ψάχνετε μέχρι να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό. Από την άλλη, επειδή είστε αναποφάσιστοι, ακόμη και αν βρεθεί το ιδανικό σας ταίρι, είναι πολύ πιθανόν να μην το καταλάβετε αμέσως και να μην πάρετε την καθοριστική απόφαση της δέσμευσης. Ευτυχώς, η προσωπικότητά σας συχνά σας γλιτώνει από τέτοιες παγίδες και διορθώνει τα λάθη του ενστίκτου σας.

Ένα τέλειο Σαββατόβραδο για εσάς σημαίνει ένα ωραίο ρομαντικό δείπνο για δύο ή ακόμη και ένα κοσμικό πάρτι εγκαινίων, που διοργανώνεται στην πιο hot γκαλερί της πόλης. Το ίδιο, όμως, θα σας ενθουσιάσει και ένα ραντεβού για φαγητό σε κάποιο αριστοκρατικό εστιατόριο. Αν, για παράδειγμα, η παρέα σας ανοίξει συζήτηση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ή για σοβαρά παγκόσμια θέματα, τότε ακόμη καλύτερα για εσάς, διότι είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε με τις γνώσεις και τις απόψεις σας.
Οι Ζυγοί λατρεύουν το ομαδικό πνεύμα, θέλουν να δουλεύουν μαζί με πολλά άτομα και πιστεύουν πως όσο λιγότερες αποφάσεις παίρνουν μόνοι τους τόσο το καλύτερο για εκείνους.
Θεωρείστε από τα πλέον σικ ζώδια και ξέρετε καλά να αναδεικνύετε το στυλ σας!
Για το άρωμά σας εμπιστεύεστε τους διάσημους οίκους , με τις κλασικές και διαχρονικές τους δημιουργίες.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: