Τι λέει το ζώδιο σου για τη σεξουαλική σου ζωή;

Κι όμως τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά και για τη σεξουαλική μας ζωή.

Elle 24 Ιαν. 22
Τι λέει το ζώδιο σου για τη σεξουαλική σου ζωή;

Συχνά, τα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστά τα ζώδια εμφανίζονται στη σεξουαλική τους ζωή. Για παράδειγμα, οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τις οργανωτικές τους δεξιότητες – η λέξη-κλειδί τους είναι «ανάλυση»- επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι συχνά θέλουν να δημιουργούν με τους εραστές τους σενάρια με παιχνίδια ρόλων.

Ωστόσο, λάβε υπόψη ότι όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σου ζωή, το ζώδιο του ήλιου σου – το «κύριο» ζώδιό σου, αυτό που καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησής σου – δεν είναι το μόνο που παίζει ρόλο. Θα πρέπει επίσης να κοιτάξεις τη Σελήνη, τον Άρη και το ζώδιο στο οποίο βρόσκεται η Αφροδίτη σου.

Το ζώδιο της Σελήνης φωτίζει τα συναισθήματά σου, τις συναισθηματικές σου ανάγκες και την αυτοέκφραση, δηλαδή τον «εσωτερικό σου εαυτό». Το ζώδιο της Αφροδίτης κυβερνά την αγάπη και την επιθυμία, λέγοντάς μας τι σε κάνει ευτυχισμένου συναισθηματικά. Το ζώδιο του Άρη κανονίζει τη δράση και την επαφή, πράγμα που σημαίνει ότι μας λέει τι σου αρέσει σεξουαλικά.

Επίσης, έχε στο νου σου ότι ακόμη και ένας ολόκληρος γενέθλιος χάρτης δεν αποκαλύπτει απαραίτητα τα πάντα για την προσωπικότητα ή τη σεξουαλική ζωή κάποιου. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο πιστεύεις στην αστρολογία, η εξέταση του χάρτη κάποιου μπορεί να ρίξει λίγο φως στην προσωπικότητά του. Τι μας λένε λοιπόν, τα ζώδια για το σεξ;

ζώδια

Κριός

Ο Κριός αντικειμενοποιεί το σεξ περισσότερο από όλα τα ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι αφήνουν τη λίμπιντο τους να μιλάει. Και αν κάποιος εξάψει τη φαντασία του, του αρέσει να είναι αυτός που θα κυνηγίσει. Δεν επιδιώκουν απαραιτήτως σχέση. Είναι πρωτίστως σε επαφή με τη λίμπιντο τους και το πού τους οδηγεί.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι σχεδόν το αντίθετο από τους Κριούς. Στον Ταύρο αρέσει να τον κυνηγούν, να τον επιθυμούν, να τον εκτιμούν. Ο Ταύρος έλκεται από την ομορφιά και συχνά ερωτεύεται άτομα μικρότερα σε ηλικία. Είναι κατα συρροή μονογαμικός και συχνά έχει μια σειρά από ουσιαστικούς, αν και σύντομους, δεσμούς. Οι Ταύροι πηγαίνουν εκεί που είναι η αγάπη.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αναζητούν διασκέδαση όταν πρόκειται για σεξ. Απολαμβάνουν τις ερωτικές τελετουργίες γιατί δίνουν το κάτι παραπάνω στη σχέση. «Χαλαρά και ζωηρά» είναι το σύνθημά τους. Τους αρέσει να πειραματίζονται σεξουαλικά, αλλά δεν είναι απαραίτητα kinky. Όταν δένονται, είναι για μια ζωή. Απολαμβάνουν τις ελεύθερες σχέσεις που τους επιτρέπουν να είναι αυθόρμητοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θέλουν συναίσθημα. Το σεξ γι’αυτούς είναι γεμάτο από συναίσθημα. Ψάχνουν για κάτι βαθύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι οι λιγότερο τσιγκούνηδες της αστρολογικής γειτονιάς. Τους αρέσει να εξερευνούν αλλά με έναν συγκεκριμένο ερωτικό παρτενέρ.

ζώδια

Λέων

Οι Λέοντες είναι συχνά πολύ βασικοί και έλκονται από τη φυσική ομορφιά ή φλογερούς και παθιασμένους τύπους ανθρώπων. Είναι περήφανοι για τη σεξουαλική τους ικανότητα και τις αρχέγονες τάσεις τους, οι οποίες συνήθως στερούνται οτιδήποτε υπερβολικά ψυχολογικό.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων περισσότερο από τον καθένα και δίνονται σε πιο ψυχολογικά σεξουαλικά σενάρια. Οι Παρθένοι μπορεί να υιοθετήσουν μια πλήρως υποτακτική στάση στο σεξ  ή να φλερτάρουν με αυτήν την ιδέα. Επίσης είναι ηδονοβλεψίες και πιο επιρρεπείς σε ομαδικές συνευρέσεις από τα περισσότερα ζώδια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι καλλιτέχνες όταν πρόκειται για το σεξ. Εστιάζουν στα ταλέντα τους ως εραστές και στις δεξιότητές τους στο να ευχαριστήσουν τους συντρόφους τους. Για αυτούς, έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που φέρνουν στο τραπέζι παρά με αυτό που παίρνουν. Αν και είναι μάλλον αναίσθητοι, είναι και το πιο προσανατολισμένο στις σχέσεις ζώδιο και τείνουν να ζευγαρώνουν για μια ζωή (ή προσπαθούν να το κάνουν).

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, παρά τη φήμη τους, δεν είναι τα πιο ασύστολα σεξουαλικά ζώδια. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να δημιουργήσουν έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό. Είναι από τη φύση τους σαγηνευτικοί και μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη σεξουαλικότητά τους, προσκαλώντας τους άλλους να τους ευχαριστήσουν παρά το αντίστροφο, ως τρόπο να σφραγίσουν ένα δεσμό με το αντικείμενο του πόθου τους.

ζώδια

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει σίγουρα την πιο έντονη αίσθηση του σεξ και της δικής του σεξουαλικότητας. Βασίζονται στη μεγάλη εμπειρία τους. Εκφράζουν αδιάκριτα τις επιθυμίες τους και ξεφεύγουν πιο εύκολα από τους παραδοσιακούς κώδικες και τα ήθη. Γιάυτούς more is more και ερμήνευσε το όπως θέλεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι κύρια κινητήρια δύναμη στις σχέσεις τους και θέλουν δημιουργικούς τύπους που τους παρέχουν έμπνευση. Είναι γενικά συγκρατημένοι και βρίσκουν οτιδήποτε πέρα από μια βασική σεξουαλική σχέση too much. Αν όμως πάει εκεί, τους αρέσει η κυριαρχία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι χαρακτήρες που επενδύουν λιγότερο συναισθηματικά από όλον το ζωδιακό κύκλο. Γι’ αυτό έχουν τη φήμη ότι είναι ακραίοι ή ακόμα και φρικιά. Ίσως επειδή οι Υδροχόοι είναι τόσο αιθέριοι από τη φύση τους, έλκονται από αναμφισβήτητα γήινους τύπους με πιο έντονη γοητεία.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι μια μικτή σεξουαλικά ομάδα ανθρώπων. Οι Ιχθείς  συχνά έλκονται από ισχυρούς τύπους που μπορεί να πηγαίνουν σε διάφορα μέρη και απολαμβάνουν ένα μικρό binary παιχνίδι ρόλων. Μπορεί να φαίνονται ευγενικοί και σεμνοί, αλλά έλκονται από έμπειρους συντρόφους που γνωρίζουν πολλά γύρω από το σεξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT