8 celebrity ζευγάρια που μοιράζονται τα ίδια τατουάζ

Ανακαλύψαμε τα 8 celebrity ζευγάρια φίλων και μη, που μοιράζονται ίδια τατουάζ και σημαδεύουν με αυτόν τον τρόπο είτε την φιλία τους, είτε την αγάπη τους! Πάμε να τους δούμε

Elle 14 Απρ. 21
8 celebrity ζευγάρια που μοιράζονται τα ίδια τατουάζ

Για πολλούς ένα τατουάζ μπορεί να έχει συμβολική αξία, ενώ για άλλους είναι απλώς μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, με καμβά το σώμα τους. Σε κάθε περίπτωση, το να πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα τατουάζ , μπορεί να θέλει κάποια σκέψη, λόγω της μονιμότητάς του αλλά δεν είναι και λίγοι οι celebrities που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να επισφραγίσουν τις φιλίες τους ή την σχέση με τους αγαπημένους τους.

Gigi Hadid και Zayn Malik

τατουάζ

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik, για να γιορτάσουν τον ερχομό του παιδιού τους, έκαναν matching τατουάζ το όνομα της κόρης τους Khai στα Αραβικά.

Chrissy Teigen και John Legend

τατουάζ

Ο Chrissy Teigen και ο σύζυγος John Legend μας έδειξαν τα matching τατουάζ τους που είναι αφιερωμένα στην οικογένειά τους, σε ένα post στο Instagram. Της Chrissy: «John Luna, Miles», ενώ του John: «Chrissy, Luna, Miles».

Hailey Bieber και Mari McKinney

τατουάζ

Η Hailey Bieber και η φίλη της Mari McKinney έκαναν το ίδιο τατουάζ που γράφει «gente».

Margot Robbie και Cara Delevingne

τατουάζ

 

Οι διάσημες φίλες έκαναν το “smiley face tattoo” στα πόδια τους μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας Suicide Squad.

Beyoncé Knowles και Jay-Z Carter

TATTOOS

H Beyoncé και ο Jay-Z έχουν «IV» στα δάχτυλά τους, αντί για βέρες.

Joe και Nick Jonas

τατουάζ

Τα αδέρφια Joe και Nick Jonas έκαναν τα ίδια δύο βέλη στο μπράτσο τους.

Khloé Kardashian και Lamar Odom

TATTOOS

Ο Lamar Odom και η Khloe Kardashian έκαναν τα αρχικά τους ο ένας στο χέρι του άλλου… αλλά ο γάμος τους δε κράτησε όσο θα κρατήσουν τα τατουάζ τους.

To κάστ του Lord Of the Rings 

τατουάζ

Λίγα χρόνια μετά το επίσημο τέλος της τριλογίας Lord Of the Rings, η “Συντροφιά του Δαχτυλιδιού” έκανε matching tattoo τη  λέξη “εννιά” στη γλώσσα των Ξωτικών. Το σωστό κλείσιμο σε μια σειρά ταινιών που θα μείνει στην ιστορία.

Maisie Williams και Sophie Turner

tattoos

Τόσο η Maisie όσο και Sophie από το Game of Thrones πήγαν και οι δύο να “χτυπήσουν” την ημερομηνία που ανακάλυψαν ότι θα παίξουν στην επιτυχημένη σειρά που σίγουρα τους άλλαξε τη ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT