Αποκαλύφθηκε το άγαλμα της Πριγκίπισσας Diana

Μπορεί οι σχέσεις των δύο αδερφών, Πρίγκιπα Harry και Πρίγκιπα William, να περνάνε κρίση, όμως σήμερα οι δύο τους έκαναν μαζί τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, Diana και η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική.

Elle 01 Ιουλ. 21
Αποκαλύφθηκε το άγαλμα της Πριγκίπισσας Diana

Αν ζούσε η Diana σήμερα, 1η Ιουλίου, θα γινόταν 60 ετών. Προς τιμήν της αδικοχαμένης «πριγκίπισσας του λαού», τα παιδιά της, Πρίγκιπας William και Πρίγκιπας Harry, έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της που θα κοσμεί από εδώ και στο εξής το Sunken Garden στο Παλάτι του Kensington. Μάλιστα λέγεται ότι το συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο τοποθετήθηκε το άγαλμα της Lady D ήταν ένα «από τα αγαπημένα της spot» στο παλάτι.

Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα σημαντική και οι δύο τους με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρουσίασαν στο κόσμο, που παρακολουθούσε την τελετή σε ζωντανή σύνδεση, το ομοίωμα της μητέρας τους, η οποία ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικά αγαπητή σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκεί, εκτός από τα μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της Πριγκίπισσας Diana, βρίσκονταν και ο γλύπτης, Ian Rank-Broadley, o σχεδιαστής του κήπου, Pip Morrison, αλλά και μέλη επιτροπής αγαλμάτων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE UK (@elleuk)

«Σήμερα, με αφορμή τα 60α γενέθλια της Μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της – ποιότητες που την έκαναν δύναμη για καλό σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας, και ελπίζουμε ότι αυτό το άγαλμα θα θεωρείται για πάντα ως σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της. Σας ευχαριστούμε Ian Rank-Broadley, Pip Morrison εσάς και τις ομάδες σας για την εξαιρετική δουλειά σας. Ευχαριστούμε τους φίλους και τους δωρητές που βοήθησαν να συμβεί αυτό και όλους από όλο τον κόσμο που διατηρούν τη μνήμη της μητέρας μας ζωντανή», δήλωσαν χαρακτηριστικά για την μητέρα τους ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT