Ariana Grande: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστικό της γάμο με τον Dalton Gomez

Ο γάμος της Ariana Grande δεν αποτελεί φήμη. Η pop τραγουδίστρια με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός.

Elle 27 Μαΐ. 21
Ariana Grande: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστικό της γάμο με τον Dalton Gomez

Εδώ και κάποιες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε την Ariana Grande να έχει παντρευτεί με τον αγαπημένο της Dalton Gomez.Και ενώ μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην είχαν προβεί σε κάποια ανακοίνωση, τώρα η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση του μυστικού-μέχρι πρότινος- γάμου της.

Η Ariana Grande δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα και κάπως έτσι επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός. Συγκεκριμένα στις 12 φωτογραφίες που δημοσίευσε η iconic pop τραγουδίστρια αποτυπώνονται στιγμιότυπα από το γάμο και η ευτυχία των νεόνυμφων δεν κρύβεται.

Ariana Grande

@arianagrande

Μάλιστα, όλες εμείς ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε το εντυπωσιακό νυφικό της Αriana Grande, το οποίο είναι δημιουργία της Vera Wang και αφήνει την πλάτη ακάλυπτη, αναδεικνύοντας άψογα την σιλουέτα της γνώστης τραγουδίστριας, ενώ ο αγαπημένος της φόρεσε ένα κλασικό μαύρο  σμοκιν με την υπογραφή του οίκου Tom Ford.

Ariana Grande

@arianagrande

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ariana Grande και ο Dalton Gomez ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 15 Μαΐου, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, με μια κλειστή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπερπολυτελές σπίτι της 27χρονής τραγουδίστριας.

Ariana Grande

@arianagrande

Οι δύο τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το Ιανουάριο του 2020 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν αχώριστοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT