Gisele Bündchen: Τελικά πόσο μοιάζει με την μητέρα της;

Η ομορφιά για τη Gisele Bündchen όπως φαίνεται είναι οικογενειακή υπόθεση. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε το supermodel στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας το επιβεβαιώνει.

Elle 26 Μαΐ. 21
Gisele Bündchen: Τελικά πόσο μοιάζει με την μητέρα της;

Το γνωστό supermodel με την εντυπωσιακή εμφάνιση που διαθέτει αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για αμέτρητες γυναίκες παγκοσμίως.

Η φυσική ομορφιά που διαθέτει την καθιστά ακαταμάχητη και πολλές φορές μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το πως καταφέρνει να μεγαλώνει και να είναι αψεγάδιαστη. Μήπως τελικά το μυστικό της είναι τα καλά γονίδια; Εμείς, μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα πούμε ένα μεγάλο ναι!

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες η Gisele Bündchen ανάρτησε δυο ασπρόμαυρες φωτογραφίες όπου στην μια ποζάρει η ίδια και στην άλλη η μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CPDtdETlegI/

«Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά. Νομίζεται ότι μοιάζουμε καθόλου. Σε αγαπώ πάρα πολύ μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του της φωτογραφίας-κολάζ που δημοσίευσε, θέλοντας να ρωτήσει τους followers της πόσο πολύ μοιάζουν μητέρα και κόρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ήταν αμέτρητο και αντικρίζοντας και τις δύο μαζί είναι ξεκάθαρο ότι η Gisele Bündchen  έχει κληρονομήσει την εκθαμβωτική ομορφιά από την μητέρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: