Γενέθλια για τον George Clooney: 8 πράγματα που δεν γνώριζες για εκείνον

Ο Χολιγουντιανός star George Clooney γιόρτασε τα γενέθλιά του και εμείς συγκεντρώσαμε κάποια πράγματα που ίσως να μην ήξερες για εκείνον.

HELLO.gr 07 Μαΐ. 21
Γενέθλια για τον George Clooney: 8 πράγματα που δεν γνώριζες για εκείνον

Στην έκτη δεκαετία της ζωής του μπήκε ο George Clooney, καθώς στις 6 Μαρτίου το 1961 ήρθε στον κόσμο για να μας καταπλήξει με το ταλέντο του.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός  γεννήθηκε στο Κεντάκι και η μητέρα του, Νina Bruce, είναι εστεμμένη σε καλλιστεία και δημοτική σύμβουλος ενώ ο πατέρας του, Nick Clooney, είναι πρώην παρουσιαστής ειδήσεων και ενός τηλεπαιχνιδιού που το παρουσίαζε για πέντε χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο Clooney έχει γερμανικές, ιρλανδικές και αγγλικές ρίζες. Οι προπαππούδες και γιαγιάδες του, Nicholas Clooney και Bridget Byron, μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ιρλανδία και έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Adelia.

Ο George Clooney, με σταθερά βήματα,  από ένας νεαρός παίκτης του μπέιζμπολ μεταμορφώθηκε σε έναν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Επιπλέον από ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας – η εταιρεία τεκίλα του πουλήθηκε για περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια – έγινε υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας για δεκαετίες, υπάρχουν μερικά πράγματα που οι θαυμαστές του ίσως να μην γνωρίζουν για τον ηθοποιό του Solaris.

George Clooney

 8 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για το George Clooney 

 Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος.

Είναι ένα αστέρι στο Χόλιγουντ, χωρίς αμφιβολία . Ωστόσο, εάν είχε συνεχίσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, δημοσιογράφου και τηλεοπτικής προσωπικότητας, Nick Clooney, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην γινόταν ποτέ ο ηθοποιός που γνωρίζουμε σήμερα. Ήθελε επίσης να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, αλλά παρόλο που προκρίθηκε για την ομάδα Cincinnati Reds, ο Clooney δεν προσλήφθηκε ποτέ.

Μάθε όσα δεν γνωρίζεις για τον George Clooney στο Hello.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT