George Clooney & Amal Alamuddin: Ποια είναι η σκέψη πίσω από τα ονόματα των παιδιών τους;

O George Clooney και η Amal Alamuddin βάζουν πάνω απ'όλα την ευτυχία των παιδιών τους, Ella και Alexander. Αλλά τι σχέση έχει αυτό τελικά με την επιλογή των ονομάτων τους;

Elle 08 Φεβ. 21
George Clooney & Amal Alamuddin: Ποια είναι η σκέψη πίσω από τα ονόματα των παιδιών τους;

Ο George Clooney με την Amal Alamuddin κρατούν την προσωπική τους ζωής και την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε γιατί επέλεξαν με την σύζυγό του, Αmal, να μην δώσουν πρωτότυπα ονόματα στα παιδιά τους. Συγκεκριμένα ο George Clooney δήλωσε ότι  επέλεξαν πιο απλοϊκά ονόματα για τα δίδυμα καθώς πιστεύουν ότι η φήμη και μόνο που έχουν οι ίδιοι θα κάνει την ζωή τους πιο περίπλοκη. «Δεν ήθελα να δώσουμε στα παιδιά μας περίεργα ονόματα, γιατί πιστεύω ότι θα έχουν ήδη αρκετά προβλήματα. Είναι δύσκολο να είσαι ο γιος ή κόρη κάποιου διάσημου και επιτυχημένου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χολιγουντιανός ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «AARP».

«Το γεγονός ότι είμαι πολύ μεγαλύτερος είναι πλεονέκτημα, καθώς μέχρι ο γιος μου να αρχίσει να αισθάνεται ανταγωνισμό θα μπορώ να είμαι ενεργός επαγγελματικά», συμπλήρωσε στην συνέχεια ο George Clooney θέλοντας με αυτό το τρόπο να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο πόσο δύσκολο είναι να είσαι το παιδί κάποιου celebrity. O George Clooney και η Amal Alamuddin  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τα παιδιά τους. Τα ονόματα, Ella και Alexander, δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή! Αρκετά αστέρια του Χόλυγουντ επιλέγουν για τους απόγονους τους πιο προτότυπα ονόματα, κάτι που όπως φαίνεται βρίσκει αντίθετους τους των George Clooney και την Amal Alamuddin, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν την ψυχοσύνθεση των δίδυμων παιδιών τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Hailey Bieber λανσάρει το δικό της skincare brand;

8 well-being κανόνες που ακολουθεί πιστά η Rihanna

Η Laetitia Casta είναι έγκυος για 4η φορά

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT