Η Amber Heard αποδοκιμάστηκε από θαυμαστές του Johnny Depp καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο #video

Θαυμαστές του Depp αποδοκίμασαν την Heard ενώ έφευγε από το δικαστήριο εν μέσω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της.

Elle 28 Απρ. 22
Η Amber Heard αποδοκιμάστηκε από θαυμαστές του Johnny Depp καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο #video

Ο Johnny Depp υπέβαλε μήνυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της σταρ του «Aquaman» μετά από ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post το 2018, στο οποίο υπαινίχθηκε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης κατά τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού.

Τόσο ο Depp όσο και η Heard αντιμετώπισαν ακραίο έλεγχο κατά τη διάρκεια της δίκης, με σύμβουλους γάμου, φίλους και ψυχολόγους να έχουν πάρει μέρος για να πουν τις απόψεις τους. Ωστόσο, ένα μέρος του κοινού φαίνεται να έχει στραφεί εναντίον της.

Στο βίντεο, ο κάτοχος της κάμερας ακούγεται να αποδοκιμάζει την ηθοποιό καθώς φεύγει από το κτίριο του δικαστηρίου, ενώ άλλοι άνθρωποι ακούγονται να συμμετέχουν, να σφυρίζουν και να εκτοξεύουν ύβρεις κατά της ίδιας. Ένα άτομο μάλιστα αποκαλεί την Heard «μάγισσα», ενώ ένα άλλο τη ρωτά, «Πού είναι τα χρήματα για τη φιλανθρωπία;».

Δες το βίντεο στο real.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT