Η Ashley Graham μιλά για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της

Όπως κάθε νέα μητέρα, έτσι και η Ashley Graham κατάλαβε πως όσο προετοιμασμένη κι αν αισθανόταν για τη μητρότητα, όλα είναι πολύ διαφορετικά.

Elle 11 Μαΐ. 21
Η Ashley Graham μιλά για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της
Cover Photo Credit: @ashleygraham

«Η ζωή σου γυρίζει τελείως ανάποδα», δηλώνει σε μία συνεργασία που έκανε με γνωστή εταιρεία πιστωτικής κάρτας για ένα giveaway για τη Γιορτή της Μητέρας. Η Graham γέννησε τον γιο της, Isaac, τον Ιανουάριο του 2020, λίγους μήνες πριν την έναρξη της πανδημίας και όπως αναφέρει, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν.

«Πρέπει να πω πώς το χάρηκα πολύ. Έκατσα πολλούς μήνες με το μωρό μου και τον απόλαυσα. Πίστευα πως όταν γεννήσω θα πάρω άδεια δύο ή τρεις μήνες, μετά θα επέστρεφα στη δουλειά και θα ήταν όλα εντάξει. Όμως, όταν γνώρισα τον Isaac, δεν ήθελα να τον αφήσω».

https://www.instagram.com/p/COLm-TnLDrs/

Στη συνέχεια, ανέφερε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο σύντροφός της αλλά και η μητέρα της: «Δεν έχουν όλοι έναν υποστηρικτικό σύζυγο ή μία μητέρα που είναι εκεί να βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις σιγουριά πως το παιδί σου είναι οκ, όταν δεν είσαι μαζί του. Έτσι, σε αυτή τη Γιορτή της Μητέρας θα πάω με τη μητέρα μου σε spa. Θα πιούμε mimosas και θα μας κάνουν μασάζ.

https://www.instagram.com/p/CN_EEvLl_w9/

Διάβασε περισσότερα στο 4moms.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: