«The Ferragnez»: Η Chiara Ferragni και ο Fedez κάνουν τη ζωή τους σειρά

Μπορεί να μην «χορταίνουμε» να βλέπουμε την Chiara Ferragni και τον Fedez στα social media, όμως από τον Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Elle 21 Σεπ. 21
«The Ferragnez»: Η Chiara Ferragni και ο Fedez κάνουν τη ζωή τους σειρά
Cover photo:@chiaraferragni

Κι όμως, η Chiara Ferragni εκτός από την δυναμική της παρουσία στα social media πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μετά την οικογένεια Kardashian, οι Ferragnez φαίνεται πως αποφάσισαν να μεταφέρουν τη ζωή τους στην μικρή οθόνη και να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες απολαυστικές στιγμές. 

Η ανακοίνωση έγινε μέσω των social media, καθώς η διάσημη influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε το πρώτο teaser με την επερχόμενη σειρά χωρίς,  ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. « Το κάναμε. Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε την καινούργια μας σειρά στη τηλεόραση. Οι Ferragnez θα βγουν επίσημα στον αέρα, σε παγκόσμια προβολή, τον Δεκέμβριο του 2021, μέσω της @amazonprimevideo. Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Σίγουρα θα το λατρέψετε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες του ζευγαριού είναι πάρα πολλές καθώς απαριθμούν εκατομμύρια ακόλουθους στα social media.Κάπως έτσι, ανάλογη επιτυχία αναμένεται να κάνουν και στο νέος τους οικογενειακό εγχείρημα, καθώς τώρα όλοι οι fans τους ανυπομονούν να φτάσει ο Δεκέμβρης για να απολαύσουν τους Ferragnez και τηλεοπτικά μέσα από από την πλατφόρμα,  Amazon Prime.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT