Negin Mirsalehi: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το σημαντικό μήνυμα που στέλνει στους followers της

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Negin Mirsalehi, έκανε μια πολύ διαφορετική ανάρτηση.

Elle 18 Σεπ. 21
Negin Mirsalehi: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το σημαντικό μήνυμα που στέλνει στους followers της

Μπορεί μέσω των social media συχνά να παρουσιάζεται η πιο ωραιοποιημένη εκδοχή της ζωής, όμως αρκετοί είναι οι celebrities και οι influncers που αποφασίζουν να μοιραστούν με τους followers τους ακόμα και τις πιο σκοτεινές πλευρές της καθημερινότητάς τους.

Κάπως έτσι η γνωστή fashionista, Negin Mirsalehi, φαίνεται πως καθώς ήρθε αντιμέτωπη με κάποιο πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της αυτό το γεγονός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. Η ίδια με αυτή της τη κίνηση θέλησε να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα: H πραγματική ζωή, εκτός από ωραίες στιγμές, έχει και τις δυσκολίες της και αυτό ισχύει για όλους μας, διάσημους και μη.

Negin Mirsalehi

 

«Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να έχω διπλή ζωή και παρόλο που επιλέγω να το κρατάω για τον εαυτό μου αυτό, για τώρα θέλω επίσης να συνεχίσω να σας θυμίζω ότι περισσότεροι από εμάς μοιραζόμαστε μόνο τις ωραίες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά  η ίδια και συνέχισε: « Το τελευταίο καιρό δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media και σας ευχαριστώ πολύ που συνεχίζεται να  μου δείχνεται την αγάπη σας. Κάποια στιγμή θα σας μιλήσω ανοιχτά για όλα. Επιπλέον δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να σας ανησυχήσω, δεν χρειάζεται. Σας αγαπώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT